Teamke buzelhem
Image default
Bedrijven

Wat zijn voordelen om met een Taxi naar schiphol te gaan?

Ga jij binnenkort naar Schiphol om te vliegen richting je favoriete eindbestemming? Dan is het goed om alvast na te denken over de reis naar het vliegveld toe. Je wil niet dat al je voorpret verstoort wordt door stress op de heenreis of dat alle stress die jij op je vakantiebestemming hebt achtergelaten weer terugkomt bij de terugreis. Je hebt hiervoor verschillende keuzes tussen de manier hoe jij naar het vliegveld reist. Een van de mogelijkheden is om met Taxi Schiphol te gaan. Maar wat zijn nou de voordelen van het reizen met de taxi naar Schiphol? Waarom zou jij voor deze keuze moeten kiezen. Hieronder een tweetal redenen. 

Voor de deur in en uitstappen

Wanneer je met de taxi gaat kan je voor de deur op Schiphol in en uitstappen. Op deze manier voorkom je dat je met je bagage moet slepen van en naar het openbaar vervoer. De taxichauffeur komt je thuis ophalen, zet je op het vliegveld af en komt je bij terugkomst weer voor de deur van het vliegveld ophalen. Zo houdt de chauffeur van een taxi het vluchtnummer in de gaten en neemt na de landing contact met je op. Hierdoor is het ook geen probleem als je aankomsttijd op Schiphol wijzigt, of als het wat langer duurt bij het ophalen van je bagage. 

Vluchttijden buiten de tijden van het openbaar vervoer

Een veelvoorkomende reden om te kiezen voor het vervoer met een taxi is dat de heenvlucht of de terugvlucht gepland staat op een tijdstip dat het openbaar vervoer niet meer rijdt of bijna niet meer rijdt. Indien je geen gebruik kan maken van het openbaar zal je zelf met de auto moeten komen, je moeten laten brengen en halen of de keuze maken voor een taxi. Door de kosten die dan gemaakt moeten worden, is de taxi een veelgemaakte keuze. Staat de vlucht zo gepland dat jij nog net kan kiezen voor het openbaar vervoer, hou dan rekening met mogelijke vertraging. Een vertraging kan bijvoorbeeld komen doordat het vliegtuig later vertrekt dan gepland, maar ook door vertraging in het ophalen van je bagage.