Teamke buzelhem
Image default
Dienstverlening

3 voordelen van een taxi

Met de bus, op de fiets, per vliegtuig of met de benenwagen: we gaan allemaal continue van A naar B. Of het nu naar je werk is, naar een vriend in een andere stad of op vakantie. Van alle opties die beschikbaar zijn, waarom zou je kiezen voor een taxi?

Een taxi is er speciaal voor jou

Heb je wel eens gehad dat je op het perron op komt en de trein nét de deuren sluit? Of dat je rennend naar de buschauffeur zwaait, maar zij gewoon doorrijdt? Dat zal je bij een taxi niet gebeuren. De taxi is er voor jou, en houdt rekening met jou. Vooral als je een taxi besteld hebt, zal de chauffeur moeite doen om te zorgen dat jij op tijd op je bestemming aankomt. De meeste taxibedrijven zijn dag en nacht beschikbaar. Zo kom jij dus altijd thuis, ook als de laatste bus van de dag al vertrokken is. 

Bespaar tijd en energie

Stel je toch voor, dat je op vakantie gaat met de zekerheid dat alles geregeld is. Of dat je nog wat werk wil doen voor een meeting, maar weet dat op dit uur van de dag de trein te vol is om je te kunnen concentreren. Met een taxi kun je er rustig van uitgaan dat alles geregeld is. De taxi arriveert op de afgesproken tijd, en zet je zo snel mogelijk precies voor de deur van je bestemming af. Je hoeft dus niet te wachten op het perron of bij de halte, en hoeft niet eerst naar het station of de halte te komen. Dit bespaart je niet alleen de tijd, ook geeft het je een hoop rust. 

Taxi’s zijn betaalbaar

Dat taxi’s extreem duur zij is een opvatting die eigenlijk niet meer van deze tijd is. Sterker nog, ze zijn in de meeste steden hartstikke betaalbaar. Natuurlijk is het duurder dan openbaar vervoer, maar dat is logisch: met een taxi ga je van deur tot deur, en heb je een privé-vervoersmiddel ter beschikking. Als je deze punten meeneemt, betaal je eigenlijk maar een prikkie. Kortom: taxi’s zijn comfortabel, snel en betaalbaar.