Teamke buzelhem
Image default
Bedrijven

Professionele keukenapparatuur voor in de horeca

Professionele keukenapparatuur is ideaal voor horecaondernemers, want de keuken is immers het hart van een horecazaak. De keuken is vaak de trots en die trots mag gezien worden. Het is daarom een goed idee om de keuken uit te breiden met professionele apparatuur. Waarom? Als er een keertje personeelstekort is, is een professionele keuken hierop ingericht. Daarnaast bespaart het enorm veel kosten, doordat deze keuken duurzaam is en zo is ingericht dat er minimale verspilling is van eten. Een keuken met professionele apparatuur is voor nu en voor de toekomst. Dit kan zowel een hele nieuwe keuken zijn als alleen nieuwe apparatuur.

Nieuwe keuken

Als er een hele nieuwe keuken wordt geplaatst met professionele keukenapparatuur dan wordt er altijd voor gezorgd dat deze keuken functioneel, clean en comfortabel is. De keuken sluit aan bij de wensen van de betreffende zaak. Verder is de keuken gericht op procesmatig koken met constante kwaliteit en is de keuken efficiënt en duurzaam. Kortom: in deze keuken wordt aan alles gedacht.

Voordelen

Als er daadwerkelijk een nieuwe keuken wordt overwogen, maar er zijn nog twijfels dan kunnen de volgende overwegingen worden meegenomen. Als de keuken wordt geplaatst en geleverd door een professional dan heeft dat een aantal voordelen:

–          Verzorging van ontwerp en advies bij nieuwbouw of verbouw;

–          Professioneel op het gebied van losse keukenapparatuur tot complete inrichting;

–          Compleet assortiment met A-merken en private label;

–          Een passend advies voor elk budget;

–          Alles wordt intern geregeld, zowel het leveren, plaatsen als installeren;

–          De nazorg van de keuken wordt gedaan door onderhoud en service van de professional.

Laten plaatsen

Als de keuken uiteindelijk wordt geplaatst kan dat door meerdere professionals gedaan worden. Op internet zijn er namelijk tal van professionals te vinden. Bouter is er daar een van. Mocht er voor hen gekozen worden dan kan er worden verwacht dat ze meedenken, dat ze alles op maat maken en dat ze alles onderhouden. Alles wordt op wens gemaakt, zodat de keuken altijd aansluit. Op deze manier wordt het hart van de horeca zaak op een professionele wijze vernieuwd, zodat dit de trots blijft. Want die trots, die mag gezien worden.

https://shop.bouter.nl/