Teamke buzelhem
Image default
Bedrijven

Een nieuwe eikenhouten tafel

Wil je een nieuwe eikenhouten tafel kopen? Kies dan voor het zelf laten maken van een eikenhouten tafel. Een eikenhouten tafel past in veel verschillende woonstijlen.  Zo een tafel past niet alleen mooi in een rustig Scandinavisch woonhuis, maar is ook heel goed te combineren met een industriële look in het interieur.  Wil je een eikenhouten tafel zelf samenstellen? Dat kan gemakkelijk via de webshop.

Een eikenhouten tafel op maat

In de webshop kun je zelf een eikenhouten tafel op maat laten maken. Zo kun je precies naar wens de tafel zelf samenstellen. Het begint met het kiezen van de afmetingen van de eikenhout tafel. Hierna kies je het tafelblad uit. Dat kan in verschillende diktes zijn. Ga je voor robuust? Dan is een tafelblad met een dikte van 8 centimeter wel iets voor jou. Maar wil je liever iets minder massief, kies dan voor een dunner tafelblad. De volgende stap is het kiezen van een onderstel. Hierin heb je keuzen uit een metalen onderstel, houten poten of kunststof. Ook kun je kiezen uit een V-poot, X-poot, poten aan elke hoek of in het midden. Je hebt daarnaast ook nog keuze uit zwart, wit of grijs voor de kleur van het onderstel. Nadat je deze dingen allemaal hebt uitgezocht kun je de tafel bestellen. In de webshop zie je een afbeelding van de bestelde tafel. Is alles correct en bent je akkoord met de prijs? Dan kun je via I-deal online betalen. Na een geslaagde betaling gaat de eikenhouten tafel in producten. Binnen 2 tot 3 weken is de eikenhouten tafel klaar en wordt deze thuis bezorgd.  Met he bestellen van een eikenhouten tafel kun je rekenen op uniek vakwerk. Doordat je hem ook nog eens zelf kunt samenstellen heb je altijd een unieke eikenhouten tafel in huis.