Teamke buzelhem
Image default
Bedrijven

Bestel je nieuwe tafel online

 

Toe aan een nieuwe eetkamertafel of een nieuwe salontafel? Kies dan voor een rechthoekige tafel van eikenhout. Deze tafel past niet alleen mooi in een rustig Scandinavisch woonhuis, maar is ook heel goed te combineren met een industriële look in het interieur.  Wij hebben in onze collectie diverse rechthoekige tafel van eikenhout. Elke tafel is net weer wat anders dan de ander door het hout. Je kan deze nieuwe tafels online via de website bestellen en binnen twee weken kun je aan je nieuwe eettafel dineren.

Naar eigen wens samenstellen

 Op de website kun je de rechthoekige tafel van eikenhout zelf samenstellen. Je kunt allereerst kiezen voor de afmetingen van de rechthoekige tafel van eikenhout. Daarna kiest je voor dikte van het tafelblad. Gaat u voor robuust? Dan is een tafelblad met een dikte van 8 centimeter wel iets voor u. Maar wil je liever iets minder massief, kies dan voor een dunner tafelblad voor uw rechthoekige tafel van eikenhout. Ook kun je het onderstel kiezen, dit kan een metalen onderstel zijn maar kunnen ook houten poten zijn. Je hebt daarnaast ook nog keuze uit zwart, wit of grijs en de soort poten. Wil je een rechthoekige tafel van eikenhout met een driepoot of liever met aan beide uiteinde een onderstel? Het kan allebei. Nadat je de bestelling hebt geplaatst krijgt je een offerte voor de rechthoekige tafel van eikenhout. Is alles correct en bent je akkoord met de prijs? Dan gaan wij aan de slag voor jou. Binnen een twee, maximaal drie weken is de rechthoekige eikenhouten tafel gemaakt.

Uniek vakwerk

Wij maken jouw rechthoekige tafel van eikenhout zelf. Hierdoor heb je altijd een unieke tafel en is het altijd maatwerk. Daarom kan het eindproduct nog weleens iets verschillen van de plaatjes die u online. Als je de rechthoekige tafel van eikenhout op de website hebt samengesteld heb je al wel een idee heeft hoe de tafel eruit kan komen te zien met het onderstel erbij. Maar uiteindelijk blijft het vakwerk en is de rechthoekige tafel van eikenhout altijd uniek.