Teamke buzelhem
Image default
Dieren

De vertrouwde kapper voor je hond

 

 

 

Eens in de zoveel tijd moet je hond ook eens van zijn haren af. Wij mensen gaan dan naar de kapper maar enen hond gaat dan naar een hondentrimsalon in Drunen. Bij een hondentrimsalon Drunen zijn vakmensen aanwezig die precies weten hoe ze met een hond moeten omgaan. Zie het als een dierenarts, die het beste met je hond of andere viervoeter voor heeft alleen deze hondentrimsalon Drunen zorgt er dan voor dat je hond er weer piekfijn uit ziet. Voor mensen is de uiterlijke verzorging belangrijk, maar ook voor honden. Laat dit dus alsjeblieft niet verwaarlozen. Wanneer honden veel buiten zijn in de natuur en lang haar hebben kunnen bladeren en takken vast blijven zitten in de vacht en hier kunnen ze erg veel last van krijgen wanneer dit niet eruit wordt gehaald. De verzorging van je hond doet dus niet alleen de trimmer, maar ook jij als baasje. Houdt de verzorging van je hond dus goed in de gaten!

 

Diverse verwenbehandelingen voor honden

 

Net zoals mensen vinden honden het ook fijn om verwend te worden. Een fijne hoofdmassage wanneer er shampoo wordt aangebracht of even de poten goed tussen de nagels wassen en zodoende een hand/poot massage geven. Natuurlijk reageert elke hond weer anders wanneer ze bij de hondentrimsalon Drunen zijn. Ook borstelen vinden de meeste honden erg fijn, de haren worden hier weer mooi glad van en klitten worden verwijderd. Ook overtollige haren worden verwijderd en nieuwe haren krijgen de kans om door te komen. In principe kun je je hond nooit te vaak borstelen, doe dit dan ook met enige regelmaat. Mocht je hiervoor niet de middelen hebben dan kun je om de paar weken dus een afspraak maken met hondentrimsalon Drunen en zij zullen ervoor zorgen dat je hond er weer piekfijn uitziet