Teamke buzelhem
Image default
Zakelijk

Vergaderen in de hoofdstad

In één van de grootste en belangrijkste steden van Nederland, Amsterdam, wordt flink wat vergaderd. In Amsterdam zitten namelijk veel grote bedrijven gevestigd die wekelijks vergaderen om strategische beslissingen te nemen of harde onderhandelingen met externe bedrijven te voeren.

Om samen tot een besluit te komen is het belangrijk dat u elkaars belangen en standpunten begrijpt. Probeer tijdens uw vergadering dan goed met uw team te luisteren, te leren en elkaar te inspireren. Een professionele vergaderlocatie draagt bij aan een goedlopende vergadering. Zo vindt u bij een vergaderlocatie, de benodigde faciliteiten in de ruimte en kunt u een geschikte ruimte kiezen met de meest functionele opstelling voor uw meeting.

Het gemak van een vergaderarrangement

Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel bevindt zich op een prachtige locatie. De vergaderzalen hebben uitzicht over de Amstel en de stad. Met natuurlijk daglicht, hoge plafonds en luxe faciliteiten is het een goede locatie om een meeting room in Amsterdam te huren. Bij Van der Valk Amsterdam-Amstel kunt u verschillende kanten op. De meeting rooms zijn ideaal voor een vergadering, training of een workshop. Zo kunt u in alle privacy vergaderen met uw genodigden. Daarnaast kunt u gebruik maken van de faciliteiten in de luxe break-out ruimte.

Duurt uw vergadering of meeting langer dan 2 uur? Overweeg dan een vergaderarrangement. Zo bent u van alle gemakken voorzien en hoeft u niet meer na te denken over lunch en/of diner. Van der Valk Amsterdam-Amstel biedt verschillende vergaderarrangementen aan, maar u kunt ook een arrangement op maat laten opstellen.

Bij interesse of wensen voor het huren van een meeting room in Amsterdam bij Van der Valk kunt u telefonisch contact opnemen op het nummer +31(0)20 80 01 100 of mailt u met het salesteam op het e-mailadres: meetingevents @ amsterdam .valk.com.

https://www.vandervalkamsterdam.com