Teamke buzelhem
Image default
Bedrijven

Geweldige betonlook verf voor op de muur

Als ik in mijn woonkamer zat vond ik het altijd een beetje kaal. Ik miste gewoon iets, maar ik kon niet achterhalen wat ik precies miste. Mijn huis had een industriele look, maar toch was het geen geheel. Ik had de muur achter de bank al eens helemaal lichtgrijs geverfd, in de hoop dat de grijze muur de woonkamer tot een geheel zou maken. Het resultaat was mooi, maar gaf niet het gewenste effect. Een tijdje geleden stuitte ik op een product waarmee je helemaal zelf een prachtige betonnen muur kunt creëren. Met de betonlook verf voor op de muur van My Industrial Interior! Onze woonkamer is nu precies zoals ik altijd al gewenst heb, door de prachtige betonlook muur. Ik vertel jullie er graag meer over zodat jullie zelf ook zo’n mooie muur kunnen maken!

Hoe gebruik je de betonlook verf voor op de muur?

Een betonlook muur is ideaal als je houdt van een industriële stijl en geeft je interieur meteen een industriële look. Maar hoe creëer je een betonlook muur met betonlook verf? Is het moeilijk? Ik kan je vertellen dat het niet zo lastig was! Ik had ook maar weinig benodigdheden nodig voor een prachtige muur met een betonnen look. Na het opvolgen van deze stappen had ik een prachtige muur:

  • Ik heb allereerst een primer aangebracht, zodat de verf beter aan de muur hecht. Deze primer zorgt er ook voor dat je de verf er niet af smeert
  • 8 uur later, toen de primer helemaal droog was, heb ik de betonlook verf aangebracht op de muur. Ik heb de verf kriskras aangebracht, maar je kunt er ook voor kiezen om de betonlook verf geblokt aan te brengen. Het is maar net wat je mooi vindt!

Prachtig resultaat in maar 2 stappen

Het is dus niet zo ingewikkeld als het lijkt. Je hoeft maar twee stappen op te volgen en je hebt maar weinig benodigdheden nodig! Ik ben erg blij met het resultaat en ontvang veel complimenten van vrienden en familie die op visite komen. Ze denken allemaal dat ik gebruik heb gemaakt van echt beton of cement, maar het is gewoon betonlook verf! Wil je meer weten over de mogelijkheden van betonlook verf? Lees dan eens de meestgestelde vragen en kom meer te weten over de betonlook verf die je kunt kopen bij My Industrial Interior.

https://myindustrialinterior.nl/