Teamke buzelhem
Image default
Bedrijven

Loopbaanbegeleiding

Het communiceren binnen een bedrijf is vaak lastig en een onderschat aspect. De communicatie vanuit werknemer naar werkgever is zeer belangrijk. Het is echter wel lastig als een werknemer niet goed is in de communicatie binnen het bedrijf. We vinden het best wel lastig dat er bepaalde dingen worden gedaan, waar de werknemer niet altijd over durft te spreken. We gaan er dan dus ook voor zorgen dat wij meerdere taken goed gaan uitvoeren. Je kunt dit probleem eenvoudig verhelpen door in gesprek te gaan met deze werknemer. Je kunt hem dan de optie bieden om deel te gaan nemen aan loopbaanbegeleiding. Dit is een traject waarbij medewerkers de kans krijgen om hun vaardigheden te ontwikkelen. We kunnen direct met deze mensen aan de slag en zullen dus alles uit de kast halen om hier iets goeds van te maken. Het is voor ons niet moeilijk om dit te doen. het werk dat wij doen bestaat voornamelijk uit het verzamelen van kandidaten die graag beter willen worden in alles wat ze doen. communicatieve vaardigheden is hier een van. We hebben ook genoeg andere voorbeelden.

Een van de voorbeelden gaat over het plannen en het maken van tijd schema’s. Het is best lastig voor een medewerker om zich volledig te richten op het uitvoeren van de taken. Dit wordt lastiger als hij niet goed in de gaten heeft of dit wel past binnen het schema van het tijdbestek. Dit zien we vooral terug bij mensen die werken met deadlines. Het werken met deadlines vraagt toch wel de vaardigheid om goed en efficiënt te kunnen plannen. Helaas is dit niet het geval bij veel medewerkers. De coach zal jou tijdens jouw loopbaanbegeleiding hier een handje bij helpen, om ervoor te zorgen dat jij toch het maximale uit jezelf zou kunnen halen. Daarnaast zorgen we ervoor dat het werken met deadlines niet meer als een probleem wordt gezien voor jou.

 

 

http://carrierepoort.nl