Teamke buzelhem
Image default
Zorg

Dit zijn de beste orthopedische steunzolen op de markt, volgens podologen

Het is een goed idee om ondersteuning van de voetboog te overwegen bij het kopen van een nieuw paar schoenen, maar soms heb je een beetje extra demping nodig, vooral als je last hebt van voetpijn. Ter redding: orthetische steunzolen, die in minder dan comfortabele schoenen kunnen worden geschoven voor extra ondersteuning. Op maat ontworpen orthese inlegzolen geven je een echt perfecte pasvorm, maar ze kunnen prijzig zijn. Om die reden raden veel podotherapeuten aan dat ze eerst de standaard inlegzolen uitproberen. “Een over-the-counter apparaat wordt soms gebruikt als een test voordat een inlegzool wordt gebruikt, vergelijkbaar met het gebruik van lezers voor het krijgen van een bril,”.

Gelukkig zijn de nieuwste standaard inlegzolen verkrijgbaar in verschillende lengtes en stijlen, dus het is gemakkelijker dan ooit om de perfecte voetzool te vinden. “Het voordeel van in de handel verkrijgbare inlegzolen is dat ze de mogelijkheid bieden om een ​​schoen te nemen die niet helemaal klopt en die meer op maat gemaakt is,” legt Howard Osterman, DPM, een podotherapeut gevestigd in de regio Washington, D.C. uit. “Veel kant-en-klare inlegzolen zijn nu van volledige lengte om verwisselbare voeringen in schoenen te vervangen, evenals kortere versies die kunnen worden gedragen in ballerina’s en schoenen met een lager profiel.”

We vroegen podotherapeuten om de orthetische inlegzolen die ze aanbevelen aan cliënten die op zoek zijn naar confectiekleding te delen. Lees verder voor hun meest populaire keuzes.

 

1 Redi-Thotics Flex-orthese inlegzolen

“Redi-Thotics heeft een atletische lijn, maar niet iedereen kan sportschoenen dragen om te werken of sociale functies.Zo hebben ze dus ook een lijn OTC-orthesen voor kleding om pijn te verzachten, zelfs bij het dragen van herenschoenen of hoge damesschoenen Redi-Thotics KIDS orthesen zijn een prachtige oplossing voor kinderen van wie de voeten voortdurend uit aangepaste orthesen groeien. “

 

2 Powerstep originele orthopedische steunzolen met volledige lengte

“Het naast-beste ding naast aangepaste steunzolen.Ze hebben geweldige ondersteuning van de voetboog en bieden een grote schokabsorptie.Daarnaast zijn ze uiterst comfortabel.”

 

3 SuperFeet CARBON inlegzolen met volledige lengte

“Hoewel er tegenwoordig veel uitstekende keuzes op de markt zijn voor in de handel verkrijgbare inlegzolen, is mijn favoriet SuperFeet. De verscheidenheid aan opties is de afgelopen jaren enorm toegenomen, en ze zijn zowel ondersteunend als aanpasbaar. is van het grootste belang om de beste pasvorm te bieden, en de plastic omhulsels kunnen worden verdund en versmald zonder al te veel steun op te offeren. “

 

4 unieke EV Ultra-voetbedden

“Ik heb deze zelf gedragen en vind ze duurzaam en comfortabel, ze komen in een breed scala van stijlen op basis van geslacht, activiteit, mate van demping en ondersteuning van de middenvoet, evenals factoren zoals anti-geur, latexvrij en veganistisch Voor mijn patiënten die maten hebben die moeilijk te vinden zijn in de winkels, bieden ze een breed scala aan maten! “

https://luitenorthopedie.nl/wat/steunzolen/