Teamke buzelhem
Image default
Dienstverlening

Zwevende tv meubels

Televisie meubels zoals we dat vroeger kenden waarbij er een lage kast op de vloer geplaatst is met een televisie erop is allang niet meer van nu. Nu is het de tijd voor moderniteit en tijdloze vormgevingen. Een standaard televisiekast is dan ook helemaal niet meer van nu. Een zwevende tv meubel is dat zeker wel. De vormgeving van dit soort meubels en de plaatsing daarvan wordt met de tijd steeds mooier. Je hebt nu niet meer te maken met zichtbare pootjes en ook de ophangbeugels zijn nu niet meer zichtbaar. Daarvoor in de plaats heb je te maken met een strak uitziend televisiemeubel met voldoende ruimte voor een soundbar of voor een subwoofer.

 

Een stijlvol meubelstuk

Naast dat zwevende tv meubels er stijlvol uitzien, zijn ze ook erg praktisch. Je kunt er al je apparatuur in kwijt en daarnaast is het ook niet meer nodig om een zwaar meubel te verplaatsen wanneer je eronder wilt schoonmaken. Je kunt je eigen thuisbioscoop uitbreiden met alle apparaten die je er graag zou willen plaatsen en het vervangen van onderdelen of bekabeling is nooit eerder zo makkelijk geweest.

 

Je eigen zwevende tv meubel

Als je geïnteresseerd bent in een zwevende tv meubel dan is het nu je kans om je oude televisiemeubel weg te doen en te vervangen door een zwevende versie. Deze kun je bijvoorbeeld komen bekijken in de showroom van Spectral.nl Hier heb je een uitgebreide keuze uit verschillende soorten zwevende televisie meubels die je binnen elk gewenst interieur kunt plaatsen. Zo heb je de bredere versies die je kunt plaatsen wanneer je bijvoorbeeld een grote woonkamer hebt die je om zou willen bouwen tot thuisbioscoop. Daarnaast zijn er ook kleinere modellen voor wanneer je niet zoveel ruimte hebt, maar je de kamer wel op een moderne manier wilt inrichten.

De kasten zijn makkelijk te plaatsen en daarnaast ook toegankelijk zodat je de inrichting helemaal kan aanpassen. Je stelt de kast samen precies zoals jij dat wilt, met modules die je kan toevoegen en variaties die je kan maken in de afmetingen. Wil je ook weten hoe zo’n geweldige kast zou staan binnen jouw interieur? Kom dan een bezoekje brengen aan de showroom van Spectral. Wie weet hangt er binnenkort een mooie zwevende tv meubel bij jou in de woning.