Teamke buzelhem
Image default
Aanbiedingen

Hoe kies je de juiste kantine-inrichting voor je kantoor?

Als je bezig bent je kantoorkantine in te richten, vraag je je misschien af wat de beste optie is. Met zoveel verschillende soorten meubilair op de markt kan het moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. Ga je voor comfortabel of stijlvol? Goedkoop of duur? Is er een middenweg? 

 

De waarheid is dat er geen pasklaar antwoord op deze vraag bestaat – het hangt allemaal af van je individuele behoeften en voorkeuren. In deze blogpost gaan we echter in op enkele van de verschillende factoren waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van kantinemeubilair voor je kantoor, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

 

Functionaliteit 

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen bij het kiezen van kantinemeubilair is functionaliteit. Immers, als het meubilair niet functioneel is, maakt het niet uit hoe mooi het eruit ziet – jij en je werknemers hebben er niets aan 

Bedenk hoe vaak het meubilair gebruikt zal worden en door hoeveel mensen. Heb je een klein team en wordt de kantine slechts af en toe gebruikt, dan hoef je misschien niet te investeren in zware stoelen en tafels die tegen een stootje kunnen. Is je kantoor echter groter en wordt de kantine dagelijks druk bezocht, dan zul je meubilair moeten kiezen dat lang meegaat 

 

Comfort 

Een andere belangrijke factor om rekening mee te houden is comfort. Immers, als je werknemers hun lunchpauze in de kantine doorbrengen, wil je dat ze zo comfortabel mogelijk zitten. Zoek stoelen met kussens en tafels met de juiste hoogte om aan te eten 

 

Stijl 

Natuurlijk wil je ook dat je kantoorkantine er goed uitziet! Gelukkig zijn er veel stijlvolle opties op de markt die niet duur zijn. Kijk rustig rond in de verschillende meubellijnen tot je iets vindt dat past bij de stijl en de inrichting van je kantoor 

 

Hulp bij het inrichten van de kantine

Zoek jij hulp bij het inrichten van de kantine bij jouw kantoor? Neem dan vooral eens contact op met Kato of bezoek https://katoprojecten.nl/ en ontdek de ruime mogelijkheden. Deze partij kan een inrichting verzorgen in vele verschillende stijlen en functies.

 

https://katoprojecten.nl