Teamke buzelhem
Image default
Aanbiedingen

Zo geef jij je een sfeervolle touch aan jouw eigen plekje

Ben je pas geleden verhuisd? Dan wil je misschien wel het een en ander in het huis of de woning veranderen zodat jij je hélemaal thuis kunt voelen. Wat je precies kunt doen en in hoeverre jij een hoop geld kunt besparen, lees je in deze blog.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Voordat je al jouw spullen gaat verhuizen is het van belang dat alle ruimtes in jouw nieuwe huis of woning er helemaal naar wens uitzien. Dat wil zeggen dat je erover na moet denken of de muren de juiste kleur hebben. Misschien wil je toch liever een ander behangetje of de muren in een fraaie kleur schilderen. Ook de vloeren kunnen opnieuw verlegd worden, zoals bijvoorbeeld met een goedkoop laminaat of een PVC-vloer. Voor een breed assortiment aan verschillende soorten vloeren raden wij aan even een kijkje te nemen bij een partij als Bebo Parket. Wanneer je ervoor kiest te renoveren is het aan te raden dit soort klussen voor de verhuizing te doen, zodat het meubilair niet in de weg staat of vies kan worden.

De dag van de verhuizing

Een verhuizing kan best duur zijn. Afhankelijk van het aantal personen, de reisafstand en de hoeveelheid meubilair kunnen de kosten oplopen. Ga je bijvoorbeeld van je ouderlijk huis naar een kleine studentenkamer? Dan heb je lang niet zoveel spullen als bij de verhuizing naar een groot huis. Het huren van een grote bus of een verhuiswagen kan best duur zijn, vooral als je een lange afstand moet rijden of verhuizers inhuurt die het werk uit jouw handen nemen. Mocht je niet veel geld aan het vervoer willen uitgeven, dan adviseren wij een paar mensen te vragen die over geschikte voertuigen beschikken. Door het werk zelf op je te nemen kan je tevens kosten besparen. In de meeste gevallen zijn er wel een paar familieleden of vrienden te vinden die voor een smakelijke lunch of een koud biertje bereid zijn om je te helpen.

Na de verhuizing

Ben je eenmaal over en hebt alles op de juist plek gezet? Vermoedelijk zal dan nog het een en ander ontbreken om jouw plekje sfeervol en warm aan de kleden. Denk aan decoratie elementen, sierkussentjes, posters of fotolijsten aan de muren of een vers bosje bloemen op de tafel. Is het decoreren van een ruimte jou niet in de wieg gelegd? Kijk dan voor wat inspiratie op internet rond. Hier kun je jouw gewenste woonstijl invoeren en voorbeelden en spulletjes vinden die jij in jouw eigen huis kunt toepassen.

 

https://www.beboparket.nl/