Teamke buzelhem
Image default
Aanbiedingen

Verzwaringsdeken. Waarom één hebben?

Verzwaringsdeken. Waarom één hebben?

De slaapkamer hoort de meest comfortabele ruimte te zijn die je bezit, omdat het je voornaamste terrein is om uit te rusten, goede ideeën te bedenken, en iets wat je als persoon vertegenwoordigt. We brengen veel tijd door in onze slaapkamer, waar we de dag beginnen en eindigen met uitzicht op ons eigen heiligdom. Daarom is het de moeite waard wat extra moeite te doen om het er rustgevend, warm en comfortabel te maken. Dus, hier zijn enkele items die je kan meenemen als een aanvulling om je slaapkamer gezellig te maken.

Je hebt misschien al gehoord over een zijden kussensloop dat beweert je haar gezonder te maken en vocht vast te houden, dus waarom niet een beetje verder gaan met zijden lakens voor je hele bed? Afgezien van het feit dat zijden lakens de sfeer in uw slaapkamer kunnen verhogen, waardoor deze mooier en luxueuzer wordt, staan zijden lakens ook bekend om hun knusheid, gladheid en ademend materiaal dat veel gezonder is dan katoenen lakens voor uw huid en haar. Zoals eerder gezegd, kunnen zijden lakens vocht vasthouden in plaats van het af te voeren – ze zijn heel gunstig om je haar en huid mooi en gehydrateerd te houden terwijl je slaapt.

Verzwaringsdeken

Over het algemeen is een verzwaringsdeken gewoon een deken die is verzwaard met glazen kralen of polyethyleen korrels die in zakken in de stof zijn genaaid. Van verzwaringsdeken is bekend dat ze verschillende voordelen hebben voor de geestelijke gezondheid. Volgens onderzoek is naar voren gekomen dat een verzwaringsdeken effectief om de ernst van slapeloosheid te verminderen en symptomen van depressie, vermoeidheid en angst te verminderen. Dit type deken is ook zeer kalmerend omdat het een knuffel nabootst als je slaapt, die je lichaam kan helpen oxytocine af te geven, waarvan wordt gezegd dat het helpt de bloeddruk in evenwicht te brengen, waardoor een gevoel van ontspanning ontstaat en zelfs de hartslag wordt vertraagd.

Esthetische tafellamp

Behalve dat een tafellamp een toevoeging kan zijn voor decoratiepunten in je slaapkamer, heeft een tafellamp ook zijn voordelen voor de sfeer. Afhankelijk van de plaatsing, kan een tafellamp je helpen om slechts enkele gebieden in de kamer te verlichten om de kamer ’s nachts een meer warm en gezellig gevoel te geven. Als de lamp aan de zijkant van je bed wordt geplaatst, is het erg handig als je ’s avonds voor het slapen gaan wilt lezen, omdat je dan niet de hoofdverlichting in de kamer hoeft aan te doen.

Aroma Diffuser

Wie houdt er niet van een kamer met een mooie en ontspannende geur? In tegenstelling tot andere soorten aroma diffuser of kaars diffuser, maakt een riet diffuser gebruik van een rieten lont om het aroma van aromatische oliën te verspreiden in de lucht van uw slaapkamer. Dit type diffuser is handiger omdat het werkt zonder warmte, stroom of vuur. Zoals we allemaal al weten, aroma diffuser bieden esthetische om weer te geven op de plaatsing. Geuren zoals lavendel en geranium kunnen je ook ’s nachts behoeden voor muggen als je slaapt.

 

verzwaringsdeken