Teamke buzelhem
Image default
Bedrijven

Een tafel van eikenhout in de eetkamer

 

Is jouw eetkamer een beetje saai of wil je weer eens wat nieuws in deze ruimte? Je kunt daar makkelijk verandering in brengen. Bijvoorbeeld met een nieuwe tafel van eikenhout. De eetkamer hoef je namelijk niet alleen te  gebruiken om te dineren, steeds vaker worden de eetkamertafel de plek om bij elkaar te komen. Kies daarom voor een mooie tafel van eikenhout. Of het nu is om te werken, een spel aan te spelen, een kop koffie te drinken of huiswerk te maken, de eetkamer tafel kan voor veel meer worden gebruikt dan alleen het avondeten nuttigen. Kan jouw eetkamer wel een make-over gebruiken? Of een opknapbeurt zodat hij weer wat gezelliger en leuker eruit ziet? Lees dan deze tips voor een gezellige en leuke eetkamer.

Kleed de ruimte aan met kasten en accessores

Wil je geen nieuwe tafel van eikenhout kopen? Een ander idee is om een open kast in de eetkamer te plaatsen. Een open kast zorgt niet alleen voor meer opbergruimte maar kan ook een sfeermaker zijn. Je kunt er namelijk een hoop leuke accessoires op kwijt. Je kunt planken vullen met servies, kookboeken of leuke accessoires. Ook kan deze decoratie  goed op een tafel van eiken hout als je nog accessoires over hebt. Daarnaast de lamp boven de eetkamer ook een goede sfeermaker. Kies bijvoorbeeld voor een bijzondere lamp om indruk te maken. Als laatste kun je natuurlijk ook nog kijken naar de meubels die er staan. Heb je nog een mooie eetkamertafel of een tafel van eiken hout of kan deze wel een likje verf gebruiken? Ook is het leuk om veel stoelen te hebben in diverse stijlen.  Je kunt variëren in kleur, maar ook het ontwerp van de stoelen mag verschillend zijn. Dit zorgt voor een heel speels effect rond de tafel van eikenhout! Met deze tips kun je op een simpele manier een hele andere look aan je eetkamer geven.