Teamke buzelhem
Image default
Mode en Kleding

De meest belangrijke dingen om mee te nemen in de luiertas

De meest belangrijke dingen om mee te nemen in de luiertas 

Als je moeder bent en weg wilt gaan met je kleine spruit, heb je van alles nodig om mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan luiers, flesjes, je telefoon e.d. Je neemt dan een luiertas mee waar alles in kan. Welke dingen belangrijk zijn om mee te nemen leggen wij je uit?

Wat gaat er allemaal mee in de luiertas?

Eindelijk, het is zover. Je gaat naar buiten met je kleine spruit. Even lekker weg samen. Gewoon wandelen, naar de stad of een bezoekje brengen aan familie of vrienden. Je neemt dan een luiertas mee. De belangrijkste dingen die je mee moet nemen in een luiertas zijn:

Voor het verschonen van je kindje neem je mee:

 • De luiers en billendoekjes

 • Een luierzakje voor de vieze luier

 • Een verschoonmatje

 • Een hydrofiele luier

 • Zinkzalf voor geïrriteerde billetjes

 • Een schoon rompertje en setje kleding

Als je kindje de fles krijgt of iets eet:

 • Een flesje met speen en dop

 • Babyvoeding

 • Warm water om flesje te maken

 • Een lepel eventueel om de melk mee te roeren

 • Een spuugdoekje

 • Slabbers

 • Koekjes of boterham (voor kinderen die normaal eten)

 • Een fruithapje

Een luiertas is verkrijgbaar in verschillende groottes en designs. Een luiertas heeft veel ruimte. Je kunt in een luiertas nog wat extra spulletjes meenemen zoals speelgoed, een knuffel van je kind, een extra dekentje of fopspeen en een handgeld zodat je zelf je handen kunt schoonmaken. Een luiertas is gemakkelijk mee te nemen en door de ruimte kun je alles meenemen wat je nodig hebt.

Neem een telefoon portemonnee tasje mee

Als je samen met je kind onderweg bent is het handig om de handen vrij te houden. Je kunt voor de telefoon en je portemonnee kiezen voor een telefoon portemonnee tasje. Dit tasje kun je gemakkelijk kruislings of recht voor je dragen. Je kunt gemakkelijk dan bij je telefoon of portemonnee komen. 

Draag een crossbody tas met brede band

Als moeder wil je een tas die comfortabel zit en die je gemakkelijk kunt dragen. Je kunt overwegen om een crossbody tas met brede band te kiezen. De schouderband is breed waardoor die veel comfort biedt aan je schouders. In een crossbody tas brede band kun je gemakkelijk je telefoon, portemonnee en nog andere dingen in kwijt. De cross body tas zit kruislings dus zal niet storend zijn tijdens een uitstapje met je kleine spruit.