Teamke buzelhem
Image default
Mode en Kleding

De echte Birckenstock klassiekers

Ooit bekend als de ultieme hippieschoen, hebben Birkenstocks een lange weg afgelegd. Deze samenvatting van de beste Birkenstocks dames sandalen in 2020 geeft antwoord op de vraag: “Zijn Birkenstocks het waard?

Van het versieren van de voeten van bloemenkinderen in de jaren ’70 (toen ze een pauze nodig hadden van het blootsvoets dansen) tot de liberale schoolkinderen in de jaren ’90, Birkenstocks hebben hun weg naar de modewereld gevonden en zijn de keuze van generaties modeliefhebbers over de hele wereld geworden.

Geef de schuld aan de opkomst van normcore en/of atletiek. Misschien is het gewoon een onderdeel van de reguliere modecyclus, weet je nog hoe groot de trends van de jaren ’70 een paar seizoenen geleden waren? Maar het lijkt erop dat comfortabele schoenen er zijn om te blijven.

Het begon allemaal met de Birkenstock Classics, de schoenen die de Birkenstock-geest uitbeelden. Waarom houden mensen van deze klassiekers?

Nou, mensen gaan voor deze ontwerpen vanwege hun onmiskenbare voorstelling van duurzaamheid en welzijn in plaats van de notie van wat er in de trend is.

MADRID:
De Madrid-schoen met één band is het oudste lid van de Birkenstocklijn. Bekend als de “gymnastiekslipper” hebben de schoenen een grijpreflex die bij het lopen wordt geactiveerd. Het gedempte voetbed van Madrid biedt de perfecte combinatie van comfort en ergonomie voor de eigenaar.

ZÜRICH:
Er gaat niets boven een schoen die zich aan je voeten vormt. De Birkenstock Zurich is een populaire uniseks schoen die de voordelen van gesloten schoenen combineert met de bedekte zijkanten en de flexibiliteit van sandalen met open tenen en hakken. De sandaal van Zürich voelt zo goed dat u vergeet dat u een paar schoenen draagt (d.w.z. als een tweede huid).

ARIZONA:
Dit model, dat de “One for All” Birkenstock wordt genoemd, is een boer van alle markten thuis. Gemaakt voor werk en vrije tijd, buiten en binnen, en voor alle geslachten, dit milieuvriendelijke stuk is verkrijgbaar in een overvloed aan kleuren.