Teamke buzelhem
Image default
Mode en Kleding

Wat is een personal shopper?

Een personal shopper Amsterdam is iemand die voor zijn beroep gaat winkelen in opdracht van een ander. Veelal zie je dit in de kledingbranche of voor accessoires. Natuurlijk hoef je niet alleen maar kleding en accessoires te shoppen als personal shopper in Amsterdam. Er is natuurlijk nog veel meer. Om als personal shopper in Amsterdam ingehuurd te worden, komt er vaak eerst een intakegesprek van te voren. Zo kan de opdrachtgever kennismaken met zijn personal shopper Amsterdam. In dit intakegesprek wordt van alles doorgenomen, de maten van de opdrachtgever, de stijl, de smaak, de voorkeuren. Daarna gaat de personal shopper de stad in om de gewenste spullen te halen. Wanneer de personal shopper Amsterdam de gewenste artikelen heeft gekocht brengt hij of zij ze weer terug naar de opdrachtgever. De opdrachtgever kan dan thuis passen of eventueel suggesties geven voor de volgende keer. Een personal shopper werkt meestal met een uurtarief.

Een personal shopper inhuren in Amsterdam

Heb je een druk leven en heb je soms geen tijd voor jezelf om even te winkelen in een grote stad als Amsterdam? Dan is een personal shopper Amsterdam de ideale man of vrouw voor jou. Je geeft hem of haar een lijstje mee met jouw voorkeuren en wie weet heb je over een uur al de mooiste kledingstukken in huis. Soms ziet een personal shopper Amsterdam artikelen die jij nooit uit het rek had gehaald. Dit kan heel positief uitpakken natuurlijk, je loopt namelijk altijd in de juiste kleding voor jou. Je betaald je personal shopper Amsterdam uiteraard per uur. Dit tarief kun je van te voren afspreken of je laat je verassen aan het einde van de rit als geld geen rol speelt. Een personal shopper Amsterdam is vooral erg nuttig wanneer je een druk leven leidt of een eigen bedrijf runt wat veel tijd kost.