Teamke buzelhem
Image default
Aanbiedingen

Deze tassen kun je laten bedrukken met jouw logo

Een bedrukte tas kan een goed reclamemiddel zijn als je de naamsbekendheid van je bedrijf wil vergroten. Daarnaast geef je jouw klant een extraatje door een tasje cadeau te doen. Hierdoor zal de klant geneigd zijn om vaker een aankoop bij jou te doen. Je kunt verschillende tassen laten bedrukken met jouw logo of merknaam. Ben je benieuwd uit welke tassen je kunt kiezen? Lees dan verder en kom erachter! 

 

Vilten tas 

Als je duurzaamheid belangrijk vindt, is een vilten tas een goede optie. Naast het duurzame aspect, heeft een vilten tas ook een luxe uitstraling. Het voordeel is dat de tas lang mee gaat en dus meerdere keren gebruikt kan worden. Hierdoor zullen veel mensen jouw logo voorbij zien komen. Het nadeel is de prijs van deze tassen. Vergeleken met papieren tassen, zijn deze een stuk duurder. Maar doordat ze lang meegaan, is het de investering waard!

 

Katoenen tas

Ook de katoenen tas is een duurzame optie, omdat ze lang meegaan. Daarnaast is het gemaakt van een natuurlijk materiaal. Het voordeel van een katoenen tas is dat deze gemaakt is van een dunne stof en daardoor makkelijk als extra tas in de handtas kan worden gestopt. Ook de katoenen tas is in aanschaf duurder dan een tas van papier. Doordat de klant een katoenen tas vaker gebruikt, is het de investering wel waard. 

 

Canvas bedrukte tas

Een canvas tas lijkt op een katoenen tas, maar ze zijn niet hetzelfde. Canvas is namelijk de sterkere variant van katoen. Canvas wordt ook gemaakt van de vezels van een katoen plant, maar bij er wordt een grover garen gebruikt bij het weven. Hierdoor is deze tas sterker dan de katoenen variant. 

 

Bestel jouw bedrukte tas! 

Wil je een van deze tassen online bestellen en laten bedrukken? Neem dan een kijkje op de website van Rotimshop.nl en ontdek het assortiment aan bedrukte tassen.

https://www.rotimshop.nl/