Teamke buzelhem
Image default
Auto’s en Motoren

WAAROM EEN RIJBEWIJS BEHALEN IN AMSTERDAM?

U woont of werkt in Amsterdam en u wilt uw rijbewijs nauw eindelijk behalen, dan is rijschool Amsterdam de ideale plek voor u. Uit de drukte van de stad kunt u gerust bij ons wezen voor alle categorie rijlessen. Wij zorgen ervoor dat u in een mum van tijd de nodige vaardigheden en kennis beschikt om veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer. Wij garanderen kwaliteit en expertise. Bij rijschool Amsterdam bent u ook van verzekerd dat u veilig lessen volgt op de openbare weg. Dit doordat wij voor al onze studenten een rijles verzekering afsluiten ten einde u veiligheid te waarborgen. Indien u schade aanricht aan het voertuig hoeft u niet zelf voor te betalen maar belangrijker nog indien het mocht voorkomen dat er een ernstige aanrijding ontstaat worden al uw medische kosten door deze verzekering gedekt. 

LEER IK OOK RIJDEN IN DE BINNENSTAD VAN AMSTERDAM?

Uiteraard! De binnenstad van Amsterdam is ook deel van Nederland en zo ook deel van ons lesprogramma dat u gaat moeten doorstaan. Al reeds in het prille begin laten wij u kennis maken met de binnenstad van amsterdam. Een heel unieke ervaring. Weliswaar zal de focus van het rijden niet gericht zijn op de binnenstad maar liefst de buitenbuurten die wat rustiger zijn om uw vaardigheden te verbeteren. Het rijden in de binnenstad is een leuke, spannende ervaring die u nooit meer zult vergeten. 

HALEN JULLIE MIJ OOK THUIS OF VAN HET WERK AF?

Ja natuurlijk is dat mogelijk. Wij willen dat u u op u gemak voelt. Op de dagen van rijles kunt u met ons whatsappen of bellen en halen wij u af op de plek waar u bent, hetzij thuis, werk of bijvoorbeeld de sportschool en u volgt dan  u praktische les voor de dag waarna u wordt afgezet op een centrale plek. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om naar onze locatie te komen waarna wij dan onze praktische les dan starten.