Teamke buzelhem
Image default
Aanbiedingen

Gashaard

Voor ons Nederlanders heeft de gashaard weinig geheimen meer. Door de vondst van het gasveld in Slochteren heeft de gashaardbranche in Nederland een vliegende start kunnen maken. Geen enkel ander land beschikte al zo vroeg over zo’n wijdvertakt gasnetwerk als ons land. In geen enkel ander land was gas zo eenvoudig en voordelig voorhanden als bij ons. De gashaard liftte mee op het succes van het gasnetwerk. De grote vraag en beschikbaarheid zorgden voor een markt waarin Nederlandse ondernemers kansen zagen. Niet vreemd dus dat oer-Hollandse bedrijven zoals Dru en Faber een pioniersrol hebben opgeëist in de ontwikkeling van het gasvuur. De vroege knowhow en ervaring zorgde voor de innovaties en patenten die de gashaard tot vandaag de dag hebben gevormd.

Gashaarden zijn dus niet nieuw, het is een brandstof die zich al ruimschoots bewezen heeft. De lange historie betekent echter niet dat ontwikkelingen op het gebied van de gashaard langzaam verlopen. Was de gashaard vroeger een essentieel onderdeel van ieder huishouden, voor warmte en voor het bereiden van ons dagelijkse eten en drinken onmisbaar, tegenwoordig kijken we anders naar de gashaard. Waren vroeger efficiency en gebruiksgemak de belangrijkste argumenten voor de aanschaf van de gashaard, tegenwoordig hebben we heel andere verwachtingen bij de aanschaf van een gashaard. Nu is verwarming niet meer onze enige wens, de sfeerbeleving en het vuurbeeld zijn een steeds belangrijkere factor geworden. 

Gelukkig doorzagen fabrikanten deze verschuiving qua consumentenverwachting. Steeds meer aandacht is er besteed aan het creëren van een haard met het authentieke haardgevoel en het vlammenspel van een houthaard, maar dan met de efficiency en het gebruiksgemak van een gashaard. Veel moeite is er gestoken in het benaderen van de houtkachel, met levensechte houtsets en geraffineerde brandertechnieken is het schouwspel in een moderne gashaard sterk verbeterd. Geen saaie blauwe steriele vlammen meer, maar een natuurlijk fluctuerend verloop, net zoals bij een houtvuur. Graag vertellen wij u meer over de gashaard van nu. U zult versteld staan over het prachtige vuurbeeld, de doordachte bediening en het opvallend hoge rendement.

In onze luxe showroom vindt u een overzicht van de populairste gashaarden van dit moment. In ons assortiment vindt u alle A-merken tegen sterk concurrerende prijzen. Ziet u op tegen de installatie? Helemaal niet nodig! Onze ervaren installateurs staan garant voor een veilige en betrouwbare installatie, waar dan ook in Nederland! Heeft u verder nog vragen of wilt u vrijblijvend meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!

 

https://www.haardenexpert.nl/