Teamke buzelhem
Image default
Huishoudelijk

Een massief eikenhouten tafel past in elk huis

 

 

Voor een eikenhouten tafel bent u hier aan het goede adres. Wanneer u in uw woonkamer, eetkamer of eethoek een mooie tafel wil hebben, is een tafel van eikenhout een goed idee. Door de warme kleuren en unieke blend is het een tafel die in veel huishoudens past. Echt een tafel die je uitnodigt om aan te schuiven. Maar ook in winkels of voor bedrijven kan een eikenhouten tafel passen. Wij vertellen u graag hier meer over in een persoonlijk gesprek! Wanneer komt u bij ons op de koffie? 

 

Een unieke en handgemaakte eikenhouten tafel

 

Wie fan is van Scandinavisch wonen gaat zeker in zijn of haar handjes knijpen voor een eikenhouten tafel. Door haar eenvoud past het in elk huisstijl, maar geeft het daarbij ook een warme toevoeging aan de kamer. Ons assortiment bestaat uit diverse soorten tafels die afkomstig zijn van de winter- en de zomereik. Doordat wij gebruik maken van hoogwaardig kwaliteit van eikenhout, heeft u een unieke tafel die u nergens anders zal tegenkomen. 

 

Hoe u uw tafel ook wil hebben, wij kunnen veel voor u regelen. U kunt namelijk zelf kiezen hoe de vorm, afmeting en onderstel wordt. Zo past onze eikenhouten tafel in een rustiek huishouden met een metalen onderstel, een minimalistisch huishouden met een dun onderstel en is uiteraard alles van dezelfde hoge kwaliteit. 

 

Onze tafels nodigen uit om aan te schuiven en zijn daarom een perfecte toevoeging van uw woonkamer. Wij nodigen u van harte uit in onze showrooms in Enschede om ons assortiment te aanschouwen. Doe alvast wat inspiratie op met de foto’s op onze site en wij horen graag wat u voor ogen had bij een tafel van eikenhouten. Hier kunt u terecht voor het echte maatwerk.