Teamke buzelhem
Image default
Vervoer en transport

Taxi Delft, de taxi in jouw regio

Zoek je een taxicentrale die je snel van A naar B vervoert? Kies dan voor Taxi Delft. Taxi Delft is een Taxicentrale die 24/7 service aanbiedt in Delft en regio. Ze staan garant dat je op een veilige, comfortabele en snelle manier op je bestemming arriveert. De taxi’s rijden in en vanuit de regio Delft naar de bestemming van jouw keuze. Zoek je een taxi naar de luchthaven? Ook dan ben je bij Taxi Delft aan het juiste adres. Van Schiphol, Eindhoven Airport of Rotterdam International, met Taxi Delft ben je zo op plaats van bestemming. Zo kun je met voor een vaste lage prijs van Delft naar Schiphol Amsterdam. Geen gezeur met extra meters als de taxi moet omrijden vanwege file of wegwerkzaamheden. Ook biedt Taxi Delft biedt ook ophaalservice vanuit Schiphol of vanuit de andere luchthavens.

De voordelen van Taxi Delft

 Taxi Delft biedt service, kwaliteit en scherpe prijzen voor alle klanten en scherpe tarieven. Heb je een taxi nodig voor meer dan 4 personen? Dan kun je ook bij Taxi Delft terecht. Taxi Delft heeft namelijk een taxibusje tot max 8 personen. Heb je een chauffeur nodig of heb je een zakelijk ritje naar u bestemming? Dan is het ook mogelijk om na de taxirit een factuur te ontvangen. Dat is makkelijk want zo hoeven je zakelijke cliënten niet direct te betalen na afloop van de rit. Reserveer of bel nu voor een taxi en binnen 10 minuten staat jouw taxi klaar. Taxi Delft is 24 uur per dag beschikbaar voor jou. Je kunt een taxirit reserveren door te bellen naar ons telefoonnummer of online contact op te nemen via het aanvraagformulier op de website. Wacht niet langer en reserveer een taxi! TaxiDelft.nl is de taxicentrale voor al je taxiritten vanuit of naar Delft en omgeving.