Teamke buzelhem
Image default
Beauty en verzorging

Hoe word ik bruin?

Bij de goede schoonheidssalon in Hengelo kan je ook terecht voor sessies onder de zonnebank. Nu de vakantie eraan komt is het voor de meesten wel belangrijk om een lekker kleurtje te krijgen. In Nederland hebben we helaas niet mega veel zon, dus een goede oplossing om toch bruin te worden is de zonnebank. Ook als je van jezelf niet zo snel bruin wordt, kan het enorm helpend zijn om een paar keer onder de zonnebank te gaan liggen. Wij kunnen je aanraden hoe je je het snelste bruin kunt worden zodat je op tijd van je witte armen en benen af bent.

Voorzichtig zijn

Tegenwoordig is het helemaal in om je niet in te smeren in de zon omdat je dan sneller bruin zou worden, dit is echter totaal niet het geval. Het is ontzettend schadelijk voor je huid om je niet in te smeren en daarom wordt dit niet aangeraden. Dat is ook de reden dat je bij ons een duidelijke voorlichting krijgt over de straling en waarom je verplicht bent om een brilletje op te doen als bescherming van je ogen. Veiligheid staat bij de schoonheidssalon in Hengelo voorop en wij zouden dus nooit iets aanraden of toestaan wat nare gevolgen kan hebben.

Andere methode

Mocht je het niet aandurven om onder de zonnebank te gaan of kan het wegens medische redenen niet, dan hebben wij ook nog een andere oplossing om toch een kleurtje te krijgen. Wij verkopen namelijk ook zelfbruiner. Deze smeer je uit over je lichaam en je laat het even intrekken. Vervolgens spoel je het eraf met lauw water en blijft er vanzelf een bruin laagje over. Dit vervaagd nog iets gedurende de tijd, maar het is een mooi begin als je je schaamt voor je witte huid. Het mooie ervan is dat je het spul het hele jaar door kunt gebruiken en het absoluut veilig is.