Teamke buzelhem
Image default
Beauty en verzorging

Dé enige echte kapsalon voor vrouwen in Utrecht!

Ben jij ook zo moe van al die mannen die altijd wat te zeuren hebben? Of woon jij niet alleen met je man maar ook nog eens vijf zonen samen en wil je eens, onder het genot van een heerlijke knip of verfbeurt, lekker bijkletsen met vrouwen? Wij begrijpen dat! Onze kapsalon in Utrecht is dan ook dé thuisbasis voor vrouwen die moe worden van mannen. Want zeg nou eens eerlijk dames: word jij niet langzaam doodmoe van al die mannen? Wij wel hoor! Ze kunnen dan wel zeggen het is een mannenwereld maar daar zijn wij het niet mee eens! Bij onze kapsalon in Utrecht is het een vrouwenwereld! En zo willen wij het hebben ook! Wij zijn dan ook de eerste kapsalon die met deze insteek te werk gaat; zoek dan ook niet verder want een vergelijkbaar concept zul je niet vinden! Onze vrouwenkapsalon is de enige die het aandurfde om die mannen de laan uit te sturen!

Waan je in de wereld van vrouwelijke pracht en praal bij onze kapsalon in Utrecht!

Wanneer je onze kapsalon in Utrecht bezoekt zul je dan ook een ware ervaring beleven. Niet alleen onze vrouwen zijn altijd op en top gezellig maar onze kapsalon in Utrecht is ook op en top vrouwelijk gestyled! Een man zul je in onze kapsalon in Utrecht dan ook niet snel zien! Van bloemenmuren tot gouden kranen, van hoogglans marmeren vloeren tot knalroze kappersstoelen, van kroonluchter tot een privé parkeerplekken die enkel bezet mogen worden door vrouwen; niets is voor ons te gek! Natuurlijk krijgt u bij ons ook een glas champagne of een heerlijk glas rode wijn – want wij weten als geen ander: met een glaasje bruis of rood gaan die babbels nog vlotter! Kom jij gezellig met ons bijkletsen? Wij kunnen niet wachten!