Teamke buzelhem
Image default
Aanbiedingen

Welk deurbeslag dan ook, bij deurklinkenshop.be vind je geheid wat je zoekt

Het klinkt heel ingewikkeld, maar deurbeslag is niets meer en niet minder dan alle dingen die in en rond een deur gehangen worden. Denk bijvoorbeeld aan zaken, zoals: deurklinken, deurkrukken, rozetten, haken, schuiven en deurstoppers. Er zijn tevens meerdere vormen van deurbeslag op de markt, zoals binnendeurbeslag, voordeurbeslag en buitendeurbeslag. Wat je ook nodig hebt, deurbeslag van hoogwaardige kwaliteit en tegen een scherpe prijs vind je bij deurklinkenshop.be.

 

Deurbeslag voor je binnendeuren in allerlei vormen en materialen

De naam zegt het eigenlijk al, maar binnendeurbeslag is alles wat in en rond je binnendeuren gehangen kan worden, zoals elegante deurklinken, deurstoppers en schuifdeurgrepen. Je kunt je deurbeslag kiezen uit een groot aantal materialen, zoals RVS, PVD, kunststof, aluminium, tin, chroom, nikkel, messing en zelfs goud. Ook de ontwerpen van je deurbeslag kunnen op maat gemaakt worden. Klassiek, vierkant, ovaal, rond; jij zegt het maar.

Voordeurbeslagen voor ieder wat wils

Een voordeurbeslag is natuurlijk erg belangrijk voor je woning, want dit is het eerste waar bezoekers tegenaan kijken. Daarom wil je dat je voordeur bij jouw wensen aansluit en dat deze goed onderhouden is. Zwart deurbeslag past bijvoorbeeld prima bij moderne huizen, terwijl dit ook voor het contrast prima past bij witte deuren. RVS voordeurbeslag is ook iets, wat je steeds vaker ziet en bij elk huistype toegepast kan worden. Een voordeur maak je naast de voordeurklink daarnaast helemaal af met kloppers, brievenbusplaten, huisnummers en bellen die passen bij de rest van je voordeur.

 

Buitendeurbeslag moet naast strak ook veilig zijn

Veiligheid is de prioriteit bij buitendeurbeslag. Naast het passen bij de rest van je woningstijl moet buitendeurbeslag ook praktisch zijn. Je wil immers niet dat inbrekers snel je sloten weten te kraken. Scharnieren, deurspionnen, sloten, deurschilden en deurkrukken dragen allemaal bij aan een veiligere deur en dus woning.

 

Tips bij het kopen van het juiste deurbeslag

Je kunt je deurbeslag zo laten maken, als je dat zelf wenst. Er zijn echter zoveel mogelijkheden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Let bij het kopen van je deurbeslag in ieder geval erop of je deur rechtsom of linksom draait. Let ook op de dikte van je deur. Informatie over de montage en installatie van de producten vind je in de verpakking erbij, maar je kunt ook altijd advies aanvragen bij de klantenservice per mail of telefonisch.