Teamke buzelhem
Image default
Aanbiedingen

Betonpoeren, geschikt voor vele kleine bouwprojecten

De levensduur van betonnen poeren is zeer lang. Vocht, vorst en overige weersomstandigheden krijgen geen vat op de betonpoer. Dit doordat het betonnen objecten zijn, gemaakt van een uitermate stevige betonmix. Betonpoeren zijn prefab betonblokken die dienen als fundering van een constructie. De betonpoeren zijn gemakkelijk te plaatsen en relatief goedkoop, waardoor ze gebruikt worden als funderingen van zowel tuinhuizen als schuttingen.

Een betonpoer gaat jarenlang mee, waardoor het erg aantrekkelijk is om te gebruiken. Een tuinhuis dat gefundeerd is met stevige betonpoeren is een tuinhuis wat vele jaren mee zal gaan en stevig op zijn plaats blijft staan. Het is dus niet gek dat steeds meer doe-het-zelvers kiezen om betonpoeren te kopen, je wilt immers dat je schutting, tuinhuis, carport of ander bouwwerk stevig verankerd blijft staan en niet gaat scheef zakken of omver gaat tijdens een storm. 

De diverse functies van betonpoeren

Betonpoeren zijn in de laatste jaren uitgegroeid tot producten die niet alleen meer door grote bouwbedrijven worden gebruikt. Steeds meer particulieren kiezen ervoor om betonpoeren te installeren in hun woning, vloer, schutting, veranda of carport. Dit is niet geheel een verrassing, want betonpoeren zijn zo gemakkelijk in gebruik dat het juist voor kleinschalige projecten geld kan besparen. Het gebruik van betonpoeren zorgt voor een veilige en stevige verankering, zonder dat het teveel tijd kost om te laten plaatsen.

Verankeren met speedmix of betonpoeren?

Voor ouders met kinderen is het ook aan te raden om te overwegen om betonpoeren te laten plaatsen met de speeltoestellen, hoewel in dat geval soms ook gekozen wordt voor speedmix beton. Des te meer een speelobject belast wordt met sterke bewegingen, des te steviger deze verankert moet zijn. Vaak kiest men daarom voor speedmix beton. Door een gat van zo’n 50 cm te graven en deze te vullen met snel hard wordend beton (speedmix) zodra de palen er in zitten, wordt het speelobject extreem goed verankerd. 

Een goede fundering en verankering resulteert in een veilige omgeving om jouw kinderen in te laten spelen. Wil je de woningrenovatie uit handen geven? Binnen de omgeving van Rotterdam is RS Aannemersbedrijf een ervaren aannemer voor iedere verbouwing of aanbouw.

https://www.betonpoer.com/