Teamke buzelhem
Image default
Verbouwen

Opslagruimte Amsterdam voor een vaste prijs

Het is niet makkelijk een opslagruimte in Amsterdam te huren. Veel opslagruimtes blijken duurder of kleiner dan gedacht. Kijkt u echter iets verder dan Amsterdam, dan vind je in Diemen opslagruimtes voor vaste en vooral lage prijzen. Bij Opslagman kun je terecht voor opslagruimtes die dagelijks opzegbaar zijn. 

Voordelen opslagruimte in Amsterdam

Er zitten veel voordelen aan een opslagruimte huren in Amsterdam. De stad is groot en de huizen over het algemeen niet. Veel mensen die naar Amsterdam verhuizen, verkopen daarom veel spullen of geven ze weg. Dat is echter niet nodig als je een opslagruimte huurt. Bij het huren van een opslagruimte zorg je voor meer ruimte voor je spullen. Ook als je een eigen bedrijf hebt en ergens je administratie wilt opslaan, kan een opslagruimte een uitkomst bieden. Uiteraard is het dan van belang dat deze opslagruimtes veilig, droog en verwarmd zijn. Gelukkig is dat het geval bij Opslagman in Diemen. Hier kun je opslagruimtes huren voor langere of kortere tijd. 

Online huren

Het huren van een ruimte gaat bij Opslagman geheel online. Dit is niet alleen makkelijk voor ons als verhuurder, maar ook voor jou als huurder. Het huren van een ruimte kan namelijk op elk moment dat jou uitkomt. Of dat nu tijdens werktijden is of ’s nachts. Alle benodigde informatie wordt vervolgens naar je toegestuurd via de mail of is terug te vinden via het eigen klantenportaal. Eenmaal een ruimte gehuurd, dan kun je daar zeven dagen per week bij langs gaan door middel van je persoonlijke toegangscode. Kom je er op locatie achter dat de ruimte toch te groot of te klein blijkt te zijn, dan kun je kosteloos van ruimte ruilen! 

Ophaalservice

Het vervoeren van spullen kan een grote klus zijn, waar je eigenlijk de juiste middelen niet voor hebt. Als dat het geval is, kun je gebruik maken van een ophaalservice. Bij het gebruik van een ophaalservice, hoef jij alleen nog maar de spullen in te pakken, waarna deze worden opgehaald en afgeleverd bij de opslagruimte. Kijk voor meer informatie op de website van Opslagman.