Teamke buzelhem
Image default
Winkelen

Vergelijking gezichtsreiniger – welke is de beste?

Het is niet alleen belangrijk dat je je gezicht iedere dag goed reinigt, maar het is ook van essentieel belang dat je een goede gezichtsreiniger gebruikt. Maar met zoveel gezichtsreinigers op de markt, is het lastig om uit te zoeken welke het beste is. Deze blog helpt je op weg bij het maken van de beste keuze en biedt een vergelijking met de beste gezichtsreinigers op de markt.

Waar let je op bij de aanschaf van een gezichtsreiniger?

Het belangrijkste bij het kiezen van een gezichtsreiniger is dat je goed op de ingrediënten let. Het is belangrijk dat je een gezichtsreiniger kiest met ingrediënten die aansluiten bij het soort huid dat je hebt. Voor de meeste huidtypes zijn milde, lichte formules met toevoeging van medicinale kruiden de beste optie. Kijk vervolgens naar de samenstelling en de conserveringsmiddelen die gebruikt worden in de gezichtsreiniger. Om ervoor te zorgen dat je gezichtsreiniger resultaat geeft, moet deze ook de juiste pH-waarde hebben voor je huid.

Welke gezichtsreinigers worden er aangeraden?

Er zijn veel goede gezichtsreinigers op de markt. Een aantal van de populairste zijn:

  • Aesop – Parsley Seed Facial Cleanser
  • Clarins – Extra Comfort Cleansing Cream
  • Caudalie – Gentle Cleansing Milk
  • Dr. Barbara Sturm – Cleanser
  • Kiehl’s – Ultra Facial Cleanser
  • Drunk Elephant – Beste No.9 Jelly Cleanser
  • Fresh – Soy Face Cleanser

Bij al deze gezichtsreinigers is het belangrijk dat je goed op je huidtype let. Zo bestaat de Aesop Parsley Seed Facial Cleanser bijvoorbeeld voornamelijk uit etherische oliën en wordt dit product aangeraden voor mensen met een vochtarme of gevoelige huid. De Clarins Extra Comfort Cleansing Cream is verrijkt met shea boter en wordt aangeraden voor mensen met een droge of gevoelige huid.

Welke veelbelovende gezichtsreinigers zijn er nog meer op de markt?

Naast de bovengenoemde gezichtsreinigers, zijn er nog meer veelbelovende gezichtsreinigers op de markt. Neem bijvoorbeeld de Caudalie Gentle Cleansing Milk. Dit is een milky reinigingsmiddel met groene thee, druivenpit extract en melkproteïnen. Het is verrijkt met allantoïne, vitamine B5 en druivenpit olie, waardoor het een geweldige optie is voor mensen met een gevoelige en verslapte huid. Daarnaast is er ook de Kiehl’s Ultra Facial Cleanser. Deze reiniger bevat aloë vera, glycerine, vitamine E en meer om je huid te verzorgen en te hydrateren. Het bevat ook milde stoffen zoals citroenzuur en salicylzuur die je huid helpen om puistjes te voorkomen.

Conclusie

Kortom, er zijn veel verschillende gezichtsreinigers op de markt. Het is belangrijk om op je huidtype te letten en een gezichtsreiniger te kiezen met ingrediënten die aansluiten bij je huidtype. Met deze overwegingen als uitgangspunt kan je in onze vergelijking gezichtsreiniger gemakkelijk de beste gezichtsreiniger uitzoeken.