Teamke buzelhem
Image default
Electronica en Computers

Ruimte en geld besparen met afvalpersen

Kunnen afvalpersen is heel interessant wanneer u een bedrijf runt. Hoe meer afval u namelijk heeft, des te meer ruimte uw afval inneemt. En des te meer ruimte uw afval inneemt, des te meer u erover moet betalen. Daarom is het aanschaffen van een afvalpers een goeie zet. Helemaal omdat afval vaak onnodige ruimte inneemt, restafval bestaat namelijk voor het grootste gedeelte uit lucht. Met behulp van een afvalpers haalt u die lucht er dus uit. Er worden hier verschillende afvalpersen aangeboden, er zal er dus zeker eentje tussen zitten die geschikt is voor uw bedrijf.

 Verschillende machines

Er worden hier drie verschillende afvalpersen verkocht. De eerste is de restafval pers. Dit is een simpele afvalpers die het restafval in uw container samenperst. Het afval in de container neemt in volume dan wel met 75% af. Dat is dus een hoop verschil, wat u natuurlijk wilt. Wanneer u wilt afvalpersen, kunt u ook kiezen voor een rolcontainerpers. Hier kunt u wel 660 tot 1100 liter aan afval in kwijt, wat allemaal wordt samengeperst.  Daarnaast hebben we nog een variant van een rolcontainerpers. Deze perst uw afval direct in 1100 liter containers, een ideale afvalpers dus.   

Machines met kwaliteit

Wanneer u gaat afvalpersen, wilt u wel een afvalpers met een hoge kwaliteit. Bij ons hoeft u niet bang te zijn dat de afvalpers tegen zal vallen. Onze afvalpersen beschikken namelijk over een lange levensduur. Daarnaast beschikken ze ook nog eens over robuust materiaal. Naast dat de kwaliteit van de afvalpers zelf goed is, is het ook belangrijk dat uw container heel blijft. U wilt uw container natuurlijk niet beschadigen. Met behulp van speciale technieken is dit werkelijkheid gemaakt. Al met al zult u zeker geen spijt krijgen van de afvalpers die u bij ons aanschaft.