Teamke buzelhem
Image default
Dienstverlening

Een zorgverzekering die past bij uw wensen

Het is verstandig om goed stil te staan bij de tandverzekering die u kiest. Er zijn namelijk nogal wat varianten. De pakketten die Salland aanbiedt zijn: TandExtra, TandPlus en TandTop. Bij het maken van een keuze tussen deze drie is het aan te raden om de facturen die u in de afgelopen jaren van uw tandarts kreeg en ook kosten die er mogelijk aan zitten te komen in ogenschouw te nemen.

Transparant en overzichtelijk

De exacte premiebedragen en de algemene voorwaarden heeft Salland online gezet en deze zijn 24/7 te raadplegen. Standaard tandartsbehandelingen zoals de periodieke controle, het vullen van gaatjes en het trekken van een kies vallen natuurlijk binnen de dekking. Voor meer specialistische zaken kunt u het best de lijst met vergoedingen raadplegen.

De opsomming bestaat uit het type behandeling en daarnaast de bijbehorende prestatiecode. Heeft u op vakantie plotseling gebitsproblemen en moet u met spoed naar de tandarts? Deze kosten zullen vergoed worden. Niet betaald wordt de factuur die u krijgt als u niet op uw tandartsafspraak bent geweest. Dit is uw eigen verantwoordelijkheid.

Zorgverzekeraar zonder winstoogmerk

Salland heeft oog voor haar klanten en is daarom zo transparant mogelijk. Over de premies, de dekkingen, de maximale vergoedingsbedragen et cetera. De premie voor de Salland basisverzekering is op dit moment €106,90 per maand. Er is een mogelijkheid om dit bedrag te verlagen door akkoord te gaan met een vrijwillig eigen risico. Stelt u dat eigen risico bijvoorbeeld op €500 per jaar, dan wordt de maandpremie €89,40. Of dit verstandig is verschilt van persoon tot persoon.

Zou u hierover willen overleggen? Neem dan gerust contact op met een Salland-medewerker. Het Salland team is bereikbaar op (0570) 68 74 84. Wilt u liever een gesprek onder vier ogen, dan bent u welkom in ons kantoor in Deventer. Tevens houden wij in de regio geregeld een spreekuur. De spreekuren worden gehouden in het Kulturhus in Holten op dinsdagen tussen 09.00 en 11.30 uur en in het Kulturhus Jachtlust in Twello, iedere dinsdag van 13.00 tot 16.00 uur. Bent u aan huis gebonden? Maak dan een afspraak voor een huisbezoek. Een van onze medewerkers komt graag bij u langs.

https://www.salland.nl