Uw schoonmaak uitbesteden in Brabant, lees snel verder

Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Inmiddels voeren honderden professionele Allesreiniger schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfsruimtes. Wij zorgen nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van Hofkens HIG? Lees het hier!

Een gespecialiseerd schoonmaak bedrijf in Brabant

Wij voeren al ruim 57 jaar diverse schoonmaakwerkzaamheden uit voor diverse bedrijven. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse schoonmaak of periodieke. Voor elk bedrijf is er een schoonmaakprogramma op maat. Geen omgeving is voor ons te gek. Onze medewerkers pakken alles aan. Deze werken met de beste materialen. Hierdoor krijgen wij zelfs de hardnekkigste vlekken schoon. Hofkens HIG biedt diverse schoonmaak diensten aan, zoals:
• Schoonmaakonderhoud  
• Glasbewassing  
• Rioolservice  
• Gevelreiniging en terreinwerkzaamheden  
• Voedingsindustrie  
• 24/7 riool- en calamiteitenservice  

Samen kijken we naar uw wensen en behoefte en passen wij onze werkzaanheden hier op aan.

Waarom de keuze voor Hofkens HIG?

Met Hofkens HIG bent u verzekerd van een schone werkomgeving. Wij zetten kwaliteit en veiligheid op 1, dit stroomt ook door de aderen van ons personeel. Onze medewerkers zijn goed opgeleid., waardoor zij veel kennis hebben over schoonmaak in diverse branches. Hier staat de hygiëne voorop. De Allesreinigers werken zeer zorgvuldig en zorgen ervoor dat alles weer schoon wordt. Wij beschikken over verschillende certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**. Zo weet u zeker dat u krijgt te maken met experts op het gebied van schoonmaak.  Hofkens HIG staat 24/7 voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. En wij maken een schoonmaakprogramma die het beste bij u past.  

Industriële reiniging op zijn best

Zoekt u een schoonmaak partij die ervaring heeft met industriële reiniging? Dan is Hofkens HIG de beste partij voor u. Onze medewerkers hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in deze sector. Hierdoor zijn ze bekend met zowel lichte als zware industriële schoonmaakactiviteiten. Dit is in combinati emet de hoge opleiding het geen dat u gerust stelt om ons uw schoonmaarkwerk uit handen t elaten nemen. Wij staan voor: veiligheid, kwaliteit, flexibiliteit, servicegerichtheid en staan 24/7 voor u klaar. Maar wat wordt er nu verstaan onder industriële schoonmaak? Denk hierbij niet alleen aan containerservice, maar ook aan onderhoudsstop in een industriële omgeving. Nieuwsgierig naar de andere mogelijkheden van onze diensten? Neem dan contact op. Wij leggen dit graag aan u uit en kiezen het dienstenpakket die het beste bij u past. Hofkens HIG, voor al uw reguliere schoonmaak. 

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Tilburg, maar ook een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

https://hofkenshig.nl/