Waar moet u op letten bij het laten aanleggen van een opritverwarming door de specialist?

Wanneer u opritverwarming laat aanleggen, wilt u zo min mogelijk overlast en u wilt dat de aanleg gebeurt door een professional. Het liefst wilt u ook dat het een beetje snel gebeurt. Zo bent u snel van die winterse ongemakken af. Let er daarnaast op dat het bedrijf service en onderhoud in eigen beheer heeft. Zo weet u wat voor vlees u in de kuip heeft en weet u bij wie u moet aankloppen bij problemen, vragen of complicaties. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Houd het verbruik van uw opritverwarming eenvoudig in de gaten, dat scheelt een hoop geld!

De bescherming van het milieu speelt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven. Het beperken van het gebruik van natuurlijke bronnen scheelt niet alleen geld, maar een beter milieu begint ook bij jezelf en je hebt er ook zelf profijt van. Niet dat dit betekent dat u zich bepaalde luxe hoeft te ontzeggen. Nieuwe opritverwarming bijvoorbeeld. Het houdt de oprit sneeuw- en ijsvrij in de winter, maar het verbruikt ook stroom. Kies daarom voor Heating Group International voor een opritverwarming met weersafhankelijke regeling. Dan maakt u gebruik van alle voordelen van opritverwarming, zonder dat u hiervoor veel stroom verbruikt. Win-win, toch?

Met een onderhoudscontract voor uw opritverwarming zit u er deze winter warmpjes bij

Onderhoud u uw opritverwarming graag zelf? Dat laat u toch aan de specialist over? Dat zou zonde zijn ook, aangezien de garantie verloopt wanneer u zelf iets kapot maakt. En met een onderhoudscontract bij Heating Group International hoeft u ook niets te doen. Wanneer de koude periode voor de deur staat komt er een team langs om uw opritverwarming te controleren en om onderhoud te plegen. Zo zit u er iedere winter warmpjes bij, en dat voor een zeer zacht prijsje. Toch een storing? Dan garandeert Heating Group International ook nog eens een minimale reactietijd. Dat maakt het wel heel aantrekkelijk, nietwaar? Bellen om een contract af te sluiten is een koud kunstje en u heeft er jarenlang profijt van.