Laat u online inspireren voor het maken van een kussen op maat

Als u een kussen op maat wilt laten maken zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Zo heeft u keuze uit tientallen prints en kleuren. Ook kiest u tussen diverse soorten schuim en modellen. Het is hierbij helemaal normaal dat u op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Geen probleem! Doe alvast wat inspiratie op in het online fotoalbum van Kussen Allure. Hier ziet u verschillende varianten die u bij deze specialist kunt laten maken. Van een opvallende, grafische print tot aan een lichtblauwe tint en van loungehoeken in de achtertuin tot aan loungestoelen op een dakterras: staat er een kussen tussen die u in soortgelijke variant op maat wilt laten maken? Laat het vooral weten? Dan bespreekt de kussenspecialist graag de opties voor uw wensen.

Een kussen op maat gaat veel verder dan alleen de loungehoek

Bij een specialist weet u zeker dat u kussens op basis van uw wensen ontvangt als u een kussen op maat laat maken. Naast zittingen voor een loungehoek kunt u nog tal van andere varianten laten maken. U heeft bijvoorbeeld ook de keuze uit buitenmatrassen, caravankussens, bootkussens en waterdichte kussens voor dagelijks gebruik op strandstoelen, in beachclubs of simpelweg in uw achtertuin. Omdat deze kussens de overeenkomst hebben dat er intensief gebruik van wordt gemaakt, zijn ze eenvoudig te reinigen en wassen. De kussens zijn waterafstotend, vlekwerend, luchtdoorlatend en de stoffen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. En met tientallen stoffen op voorraad, wordt het ontwerpen pas écht leuk. Een kussen op maat, waar u jarenlang plezier aan beleeft. Dat wil toch iedereen?

Kussens op maat én standaardmaten bestelt u bij de kussenspecialist

Wat handig is met loungebanken voor buiten, is dat ze over het algemeen dezelfde afmetingen hebben. Dat geldt ook voor het zitgedeelte van deze loungebanken. Heeft u uw kussens thuis opgemeten? Dan kunt u bij de specialist niet alleen deze maten zelf invoeren, in het assortiment heeft u ook een ruime keuze uit standaardafmetingen. Nadat u een van deze afmetingen uit heeft gekozen, bepaalt u zelf de afwerking van de stof en de kleur waarin u uw kussen op maat wilt. Zo wordt uw kussen alsnog op maat voor u gemaakt! Daarnaast zijn de stoffen uitstekend geschikt voor vocht en chemicaliën. De stof is slijtvast, absorberend en sneldrogend, waardoor uw kussen op maat tegen iedere weersomstandigheid buiten bestemd is.