Een boek uitgeven in eigen beheer met lage kosten doe je zo

Lees je graag non-fictie boeken en wil je er zelf eigenlijk ook wel een uitbrengen? Of ben je gepassioneerd over de opwarming van de aarde en wil je andere hier ook over leren? Wat voor soort boek je ook schrijft, je wilt deze natuurlijk graag uitgeven in eigen beheer. Hierbij helpt BigBusinessPublishers je graag. Men begeleidt iedere schrijver op de manier die hij of zij voor ogen heeft. Dat kan gaan over de vormgeving van de kaft, maar ook over de distributie van het boek of de publiciteit die nodig is om jouw boek onder de aandacht te brengen. Je mag een persoonlijke aanpak verwachten bij het uitgeven van je boek én je hebt niet te veel kosten. Waar gaat jouw boek over?

Boek in eigen beheer uitgeven: waar hangen de kosten vanaf?

Heb je een boek geschreven en ben je van plan het te gaan uitgeven in eigen beheer? Dan is het fijn als de kosten niet te hoog oplopen. Ben je toch benieuwd naar de kosten die komen kijken bij het uitgeven van een boek in eigen beheer? Dat vertellen de specialisten van BigBusinessPublishers je graag. De kosten van het uitgeven van een boek zijn afhankelijk van de eisen die jij stelt aan het boek. Denk aan zaken als printen in kleur of zwartwit, de complexiteit van de vormgeving en de hoeveelheid pagina’s. Er wordt voor jou een kostenplaatje op maat gemaakt, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Bespreek de mogelijkheden voor jouw boek die binnenkort in de winkelschappen ligt dankzij BigBusinessPublishers.

Boek uitgeven in eigen beheer? Deze voorwaarden zijn eraan verbonden!

Bij het uitgeven van een boek in eigen beheer zijn een aantal belangrijke elementen om rekening mee te houden. Het is immers een uitdagende klus. Voordat jij een boek in eigen beheer kan uitgeven, moet je jezelf aansluiten bij CB. Een prijzige en vooral ingewikkelde opgave. Dit werk neemt BigBusinessPublishers je dan ook graag uit handen. Hier zijn een aantal voorwaarden aan verboden. Zo moet jouw boek non-fictie en professioneel zijn. Je krijgt hiervoor een ISBN, een barcode en, indien gewenst, een e-book terug. Ook ontvang je 25% van de opbrengsten bij de verkoop van jouw boek via de boekhandel. Wil je een boek uitgeven voor weinig kosten? Ga langs bij BigBusinessPublishers.