Medailles online bestellen? Op deze manier profiteert u van een gratis verzending

Wilt u online medailles bestellen? Kies dan voor een van de modellen die uit vooruit geleverd zijn en beloon de winnaar met een gouden plak! Wilt u bekers, medailles of andere sportprijzen kopen? Maar heeft u weinig tijd om langs te gaan bij een sportwinkel? Als u kiest voor Mila Sportprijzen hoeft u de deur niet meer uit. Hier kunt u binnen enkele klikken de sportprijzen, zoals medailles, van uw voorkeur online bestellen. Plaats de producten in het winkelmandje. Daarna doorloopt u het bestelproces en rekent u af met bijvoorbeeld iDEAL of een andere veilige betaalmethode. Uw bestelling is voltooid en wordt doorgaans binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd. Als u voor meer dan €100 aan sportprijzen bestelt, dan neemt de specialist de verzendkosten op zich. Dat is nog eens service, nietwaar?

Medaille ontwerpen: geef tijdens het bestellen uw wensen door

Een sportevenement is niet af, wanneer er geen sportprijzen zijn. Wat voor kampioenschappen en (sport)evenementen u ook organiseert. Wilt u voor een sportevenement zelf medailles ontwerpen en deze vervolgens bestellen? Dat kan in de webshop van Mila Sportprijzen. Bij het plaatsen van een bestelling kunt u niet alleen een keuze maken voor een specifiek soort medaille, maar ook voor een bepaalde sportafbeelding en een kleur lint. Op die manier kunt u de medaille helemaal afstemmen op uw sport. Heeft u zelf een logo ontworpen? Deze kunt u uploaden op de website waarna Mila Sportprijzen ervoor zorgt dat het logo op de medaille wordt geplaatst. U kunt medailles in verschillende groottes bestellen, namelijk 40 millimeter, 50 millimeter en 70 millimeter.

Sportprijzen voor iedere sport bestelt u bij gespecialiseerde webshop

Zoekt u een specialistisch en betaalbaar bedrijf waar u verschillende sportprijzen zoals medailles kunt bestellen? Voor wat voor sport u ook prijzen zoekt, Mila Sportprijzen helpt u graag. In deze webshop vindt u gegarandeerd de prijzen die u wilt uitreiken op een sportevenement. Zo kunt u onder andere sportbekers, medailles, kampioensbekers of -schalen, rozetten en trofeeën binnen enkele muisklikken bestellen. Dat is niet de enige reden waarom u voor deze specialist kiest. Zij kunnen uw sportprijzen op maat maken met een passende tekst en de prijzen voorzien van een gravure, zonder dat u daar extra voor betaalt.