Kies voor de producten van Hubertus Gold en zorg dat uw hond niets tekortkomt

U doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw hond niets tekortkomt. Daarom kiest u voor producten van de beste kwaliteit om uw hond de best mogelijke zorg te bieden. Kies daarom voor de producten van Hubertus Gold, die u eenvoudig in de webshop van Dogline koopt. Deze voeding is uitsluitend gemaakt van vers vlees zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen. U kiest uit een breed aanbod aan droogvoer, natvoer en snacks, waarmee uw hond genoeg voedingsstoffen zoals eiwitten, mineralen en vitaminen binnenkrijgt. Daarnaast biedt het merk ook een gevarieerd aanbod aan accessoires zoals een lekkere mand, riem en dummy. Oftewel: uw hond komt met de producten van Hubertus Gold niets tekort!

Hubertus Gold Premium is geschikt voor honden van 10 maanden oud

Als een hond 10 maanden oud is, is een hond volwassenen. De voeding wordt afhankelijk van het ras aangepast. Puppy voeding is nog steeds geschikt voor kleine rassen, zoals chihuahua’s en teckels, maar voor grote rashonden is het verstandig om eerder over te stappen op volwassen hondenbrokken. De brokken van Hubertus Gold Premium bevatten tal van goede voedingsstoffen. U kunt hierbij denken aan vlees, gevogelte (30% waarvan minimaal 5% eend), mais, bietenvezels en mineralen. Hierdoor krijgt uw trouwe viervoeter de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnen én de brokken hebben een lekkere smaak. En dat allemaal zonder kunstmatige toevoegingen. Bestel vandaag nog de brokken van Hubertus Gold in de webshop van Dogline.

Voor jachthonden, sporthonden of actieve honden kiest u voor Hubertus Gold Jacht Performance

Actieve honden, zoals jachthonden en sporthonden, gebruiken tot wel 3 keer meer energie dan huishonden. Dit houdt in dat zij ook andere voeding nodig hebben. Om in deze energiebehoefte te kunnen voldoen is krachtvoer nodig én het voedsel moet licht verteerbaar zijn. Hubertus Gold Jacht Performance bestaat uit extra proteïne, vetten, vitaminen en mineralen. Door deze extra voedingsstoffen wordt het lichaam en weefsel van uw hond goed hersteld, uw hond krijgt sterke botten, de spieropbouw wordt bevorderd en uw hond straalt met een glanzende vacht en mooie huid. Daarnaast zijn de producten van Hubertus Gold glutenvrij, waardoor de producten ook uitermate geschikt zijn voor de gevoelige maag.