Caravan wegdoen? Ga voor een bedrijf wat zich richt op het inkopen van occasions

Heeft u erg lang plezier gehad van uw caravan, maar is het toch echt tijd geworden om de trouwe sleurhut vaarwel te zeggen? Hij is nog in goede staat. Verkopen als particulier levert niet echt op wat u ervan had verwacht, dus wat doet u dan? Een caravan inkoop is dan wat u zoekt. Een inkoopbedrijf heeft een commercieel doel, het verkopen van caravans. De prijs die u krijgt voor uw occasion is hoger dan wanneer u uw caravan verkoopt aan een particulier. Bij Coppens Rekreatie wordt de caravan opgeknapt, uitgerust met een van de vele voortenten, en vervolgens in de verkoop gezet. Zo maakt een ander gezin nog jarenlang met veel plezier gebruik van uw oude caravan! Inkoop van caravans.

Maak van uw caravan een paleisje met een van deze voortenten

Het erop uittrekken met de caravan geeft mensen ene gevoel van vrijheid. Na het maken van die lange autorit richting het zuiden, met een koud drankje voor de sleurhut zitten, daar doe je het toch voor. Met een van de luxe voortenten van Coppens Rekreatie heeft u dit gevoel ook wanneer het even wat minder weer is. U tovert uw caravan om tot uw eigen paleisje op locatie! U heeft ruimte zat om alle spullen mee te nemen die de vakantie nog aangenamer maken. Een picknicktafel, een koelkast, stoelen, het past allemaal in uw nieuwe voortent. Kom de opties snel bekijken in de 3500m2 grote showroom van caravan inkoop Coppens Rekreatie!

Bij welke caravan inkoop krijgt u de beste prijs voor uw caravan?

Wanneer u eindelijk heeft besloten om de caravan te verkopen, wilt u natuurlijk wel de best mogelijke prijs krijgen. Zelf gebruikt u hem niet meer, en als u blijft betalen voor de stalling van een caravan die u niet meer gebruikt bent u dief van uw eigen portemonnee. Maar ja, dat bent u ook als u uw caravan verkoopt voor een appel en een ei. Wist u dat caravans namelijk mateloos populair zijn? Bij caravan inkoop Coppens Rekreatie zitten ze dan ook te springen om goed onderhouden occasions om aan de groeiende vraag te voldoen. Ook als u bijpassende accessoires zoals voortenten heeft, worden deze graag opgekocht door Coppens Rekreatie. Krijg de beste prijs voor uw caravan en bel vandaag nog voor meer informatie! Exclusieve voortenten.