Bij een groepsaccommodatie in Gelderland kunt u ook kamperen

Naast een groepsaccommodatie bij Westernboerderij De Baerle in Gelderland kunt u bij deze boerderij ook terecht als u wilt kamperen in een omgeving vol met natuur. Wilt u tegelijkertijd veel activiteiten kunnen ondernemen, waardoor u zich niet verveelt? Dan is een verblijf op Westernboerderij De Baerle in Didam iets voor u! Naast dat u hier in Gelderland overnacht in een groepsaccommodatie, heeft u de mogelijkheid om te slapen in een retro caravan of een unieke tipi. Deze kampeerplaats kunt u uitstekend combineren met diverse arrangementen op maat. Gaat u de omgeving ontdekken op de scooter? Heeft u altijd al op een quad willen rijden? Of gaat uw voorkeur uit naar een ouderwetse solextocht? Het is allemaal mogelijk.

Veel te doen in de omgeving van een groepsaccommodatie in Gelderland

Elke dag is een reden voor een feestje. Of op zijn minst om iets leuks te gaan doen. Wat is uw reden? Gaat u er gezellig met heel de voetbalclub op uit? Een vriendenweekend? Of een dag op pad met de hele familie? In alle gevallen doet u er goed aan om de mogelijkheden van een groepsaccommodatie in Gelderland te bekijken. Naast dat u op Westernboerderij De Baerle in Didam kunt overnachten, zijn er tal van activiteiten te ondernemen. Leer de omgeving kennen op de scooter, solex of met een step. De groepsaccommodatie in Gelderland biedt op het eigen terrein diverse activiteiten aan, zoals paintball en countrygolfen. Daarnaast biedt de sfeervolle binnen locatie de mogelijkheid om bij slecht weer binnen activiteiten te organiseren. Kijkt u er al naar uit?

In een natuurrijke omgeving overnachten? Kies voor gezelligegroepsaccommodatie in Gelderland!

Het is altijd leuk om te verblijven in een groepsaccommodatie in Gelderland. U wordt er één met de natuur en beleeft er een enorm leuke tijd. De accommodatie is geschikt voor iedereen. Of u nu een weekendje weg wilt met uw gezin of een bedrijfsfeest organiseert: op Westernboerderij De Baerle bent u aan het juiste adres. U geniet van de prachtige omgeving en kunt diverse uitstapjes ondernemen. Ontdek de omgeving met een scooter, solex of step. Liever iets actiefs doen? Dan kiest u voor paintballen, survivallen of een zeskamp. De mogelijkheden bij de groepsaccommodatie in Gelderland zijn eindeloos, zodat u altijd iets vindt dat bij uw gezelschap past. Na een gezellige dag kunt u met zijn allen overnachten in een retro caravan of unieke tipi. Dat wordt zeker onvergetelijk!