Varieer maar raak met lamsvlees uit Nieuw-Zeeland

Wist u dat veel mensen lamsvlees uit Nieuw-Zeeland lekkerder vinden smaken dan lamsvlees van Nederlandse bodem? Hier zit een reden achter. Dit heeft namelijk alles te maken met het feit dat schapen in Nieuw-Zeeland veel meer bewegingsruimte hebben dan Nederlandse schapen. Daardoor wordt het vlees lekker stevig en mals. Bovendien bevat het vlees daardoor erg weinig vet en past het prima in uw dieet als u verantwoord wilt eten. Koop een lekkere lamsburger voor een simpele, maar smaakvolle maaltijd, of gooi een grote lamsbout op de barbecue voor die echte grillsmaak! En aangezien we natuurlijk nooit alleen barbecueën trakteert u uw gasten ook nog eens op gebraden eendenborst en een bijpassende wokmix met ossenhaaspuntjes. Waar u al dit lekkers bestelt? Gewoon online bij Beef&Steak.

Eendenborst die kwakend vers bij u thuis wordtafgeleverd!

Voor veel mensen is het een gek idee om vlees te bestellen via het internet. Wat mensen zich hierbij vaak afvragen, is hoe ervoor wordt gezorgd dat het vlees nog helemaal vers is als het thuis wordt afgeleverd. Een goede vraag ook, want het betekent dat u kiest voor kwaliteit. Bestel uw eendenborst, ossenhaaspuntjes of een mooi stuk lamsvlees via de website van Beef&Steak. Uw bestelling wordt met grote zorg en supervers voor u ingepakt. Daarna wordt uw bestelling verzonden met de speciale afdeling van het PostNL Foodnetwerk. Die halen het vlees ’s morgens op bij Beef&Steak en dezelfde avond heeft u het al in huis. Het vlees wordt ook nog eens getransporteerd in speciale isolatiedozen die van een koeling zijn voorzien. Ervaar het zelf en bestel nu!

Vetarm lamsvlees bij de online slager, want op uw lijnletten kan ook gewoon lekker zijn!

De zomer komt er weer aan. Tijd om op de lijn te gaan letten zodat u over een paar maanden helemaal in shape over het strand kunt paraderen. Wanneer mensen willen vermageren, eet men veelal kip en magere stukken vis. Prima natuurlijk, maar er is nog zoveel meer! Probeer ook eens een lekker stuk vetarm lamsvlees van Beef&Steak. Van een rollade tot een complete lamsrack of T-Bone steak, er gaat een compleet nieuwe, culinaire wereld voor u open. Wilt u lekker, makkelijk en vetarm eten? Bestel dan de lamsburgers, zo klaar en overheerlijk! Over vetarm vlees gesproken, kijkt u ook eens op de website van Beef&Steak naar de verschillende soorten ossenhaaspuntjes. Fan van gevogelte, maar wilt u wel eens wat anders dan een kipfilet? Kies dan voor een lekkere eendenborst van maar liefst 200 gram!