Varen zonder vaarbewijs bij de professional in jachtverhuur

Droomt u ervan om in de zon te genieten op het water met een drankje in de hand? Geniet van de prachtige natuur vanaf uw schip! Het kan met een jacht dat te huur is bij Delos Yacht Charter. En het mooiste is dat u geen vaarbewijs nodig heeft. Zo kan iedereen genieten van een heerlijke vakantie. Waarom is dit niet nodig denkt u? Omdat de jachten die deze specialist in verhuur van motorjachten aanbiedt kleiner zijn dan 15 meter en niet sneller varen dan 20 km/u. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een veilige omgeving en kunt u zonder zorgen het jacht besturen.

Een jacht te huur voor een vakantie op het water

U wilt er even tussenuit. Maar waar naartoe? Doe het eens anders en huur een jacht bij jachtverhuur Delos Yacht Charter. Bij deze specialist is een jacht te huur voor tot wel 10 personen, waarmee u desgewenst meerdere weken het water op kunt. Alle jachten zijn compleet uitgerust en van alle gemakken voorzien. Dit wil zeggen dat alle keukenspullen en apparaten aanwezig zijn en natuurlijk al het benodigde meubilair zodat u onbezorgd kunt genieten van uw vakantie. Bij deze jachtverhuur kunt u kiezen uit 8 prachtige jachten waarmee u vrij kunt varen zonder vaarbewijs in de mooie natuur van het ‘Groene Hart’.

Wist u dat u kunt kiezen uit 8 verschillende jachten bij de specialist in jachtverhuur?

Kies voor het gevoel van een luxe vakantie. Huur een van de acht prachtige jachten van de professionele partij in jachtverhuur. Huur bijvoorbeeld de Zilvermeeuw. Dit is een groot jacht dat van alle gemakken is voorzien. Dit jacht beschikt over een ruime douchecabine en heeft een terras met een tafel en stoelen op het dek waar u heerlijk kunt ontspannen. Of kiest u liever een sportiever model? Kies dan voor de Marmeralk. Dit ruim 10 meter lange jacht, dat te huur is bij Delos Yacht Charter, ziet er niet alleen erg mooi uit, maar is erg efficiënt ingedeeld waarbij de nadruk is gelegd op het open varen. Met dit jacht geniet u optimaal van de prachtige natuur. Ontdek de andere 6 modellen van deze specialist in jachtverhuur op hun website.