Een verblijf op de camping tijdens Appelpop

Het festival Appelpop vindt plaats in het tweede weekend van september. Het kan dan mooi weer zijn, maar soms heeft u minder geluk en regent het. Een droge slaapplaats in de buurt van het festivalterrein is dan heel fijn. Recreatieoord In den Boomgaard is de ideale camping vlakbij het festival Appelpop. De camping is gelegen vlakbij het festivalterrein. Handig voor als u even iets droogs wilt aantrekken tussendoor. En na een lange festivaldag is het fijn als u snel weer terug kunt naar de camping. Drink nog snel een laatste drankje en zoek uw bed op. Morgen is er weer een leuke dag vol muziek!

Van alles te doen op de camping, ook tijdens Appelpop

Appelpop is een zeer populair festival, waar ieder jaar duizenden festivalbezoekers op afkomen. Het kan dan ook aardig druk worden op het terrein. Om even aan de drukte te ontsnappen, is een verblijf op de camping tijdens Appelpop heerlijk. Wanneer de drukte u even te veel wordt, kunt u naar de camping teruggaan en even rustig een boekje lezen bij uw tent of (sta)caravan. Ook kunt u een frisse duik nemen in het natuurzwembad of een bezoek brengen aan het aquapark van Recreatieoord In den Boomgaard. De kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin. Toe aan wat meer actie? In het natuurbad van Recreatieoord In den Boomgaard kunt u zelfs duiken en vissen! Geniet van het prachtige uitzicht boven én onder water!

Altijd verzekerd van een plekje op de camping tijdens Appelpop

Omdat Appelpop een drukbezocht festival is, kan het vinden van een goede slaapplaats lastig zijn. Bent u een vaste bezoeker van het festival? Waarom regelt u danniet meteen een slaapplaats op de camping voor tijdens de komende edities van Appelpop? Op Recreatieoord In den Boomgaard huurt u een knusse chalet die voorzien is van alle gemakken en gelegen is op een paar minuten lopen van het festivalterrein. Voor wie echt zekerheid wil: koop uw eigen stacaravan op Recreatieoord In den Boomgaard! U bent dan altijd voorzien van een droge en luxe slaapplaats tijdens het festival. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.