Een dagje uit in Arnhem? Ga lekker toeren!

Een elektrische scooter is door iedereen eenvoudig te bedienen. Tijdens het rijden hoeft u bij deze scooter geen helm te dragen. Wilt u tijdens het toeren even een pitstop maken? Met de inklapbare voetensteuntjes om te parkeren is dit geen probleem. Hierdoor heeft u te allen tijde een geslaagd dagje uit in bijvoorbeeld Arnhem. Bike4Fun biedt elektrische scooters, genaamd Emoto Lite. De scooters komen in verschillende modellen en prijsklassen. Een vriendenweekend, bedrijfsfeest of familieweekend. Wat staat er binnenkort bij u op de planning? Hoe uw gezelschap er ook uit ziet, door het huren van elektrische scooters van Bike4Fun beleeft iedereen een geslaagd, uniek en gezellig dagje uit in Arnhem.

Ga een dagje uit in Arnhem met vrijgezellenfeest, vriendenweekend of familieweekend

Bent u ooit in Arnhem geweest? Deze karakteristieke stad is perfect voor een weekendje weg. Of u nu op vrijgezellenfeest gaat, op vriendenweekend of op familieweekend, bij deze specialist kunt u altijd terecht. Wellicht staat er voor u binnenkort ook een weekend weg op de planning. Bent u op zoek naar een gezellige activiteit? Kies voor een groepsfiets van Bike4Fun. Een dagje uit in Arnhem heeft u hierdoor meteen geregeld. Kies ervoor om de fiets met of zonder bestuurder te huren én of u de groepsfiets aan wenst te vullen met een barbecue. Het team van Bike4Fun helpt u graag om het ideale dagje uit in Arnhem voor u samen te stellen!

Ga voor een geslaagd dagje uit in Arnhem door een groepsfiets te kopen

Wanneer u van plan bent om een funfiets, groepsfiets, barfiets of bierfiets te kopen, gaat u langs bij een ervaren specialist. Kies onder andere voor de kwalitatief sterke bierfietsen van Bike4Fun. Zij bieden diverse fietsen te koop aan, geschikt voor grote en kleine groepen. De groepsfietsen zijn voorzien van een dak, zodat het dagje uit in bijvoorbeeld Arnhem altijd door kan gaan. Daarnaast beschikken de groepsfietsen over handige extra’s zoals een MP3/USB speler en een aansluitpunt voor bierfusten. Van team activiteiten voor sportclubs tot aan vrijgezellenfeesten en van vriendenweekenden tot aan bedrijfsfeesten. Voor vrijwel alle gezelschappen is een dag op pad met een groepsfiets een gezellige aangelegenheid.